Fremtid i Barcelona er usikker: - Jeg stoler på Gud

Yerry Mina har spillet et godt VM, men det ser ud til at næste sæson bliver et andet sted end Barcelona, hvor han har været siden vinter

Yerry Minas fremtid i Barcelona er usikker. Foto: AP
Yerry Minas fremtid i Barcelona er usikker. Foto: AP

Den colombianske midterforsvarer Yerry Mina har imponeret ved dette VM, og i den seneste kamp mod England leverede han en indsats, der var god nok til at komme på Tipsbladet.dk's Rundens Hold for ottendedelsfinalerne.

I vinter hentede Barcelona den colombianske spiller, men det er endnu ikke lykkedes ham at tilspille sig en fast plads på klubholdet, hvor han særligt skal slås med Gerard Pique og Samuel Umtiti om spilletid.

Han slår dog fast, at det nok skal gå, når han vender tilbage til Barcelona.

- Jeg har ikke brug for at bevise noget til nogen. Gud gav mig mit talent. Jeg skal bare gøre mit bedste og nyde at spille fodbold. Min fremtid? Jeg er altid rolig og jeg stoler på Gud, lyder det fra ham.

Der venter dog sandsynligvis en samtale i Barcelona om fremtiden, når han er færdig med at holde ferie efter Colombias VM-exit. Klubben har nemlig allerede udfyldt sine ikke-EU-pladser på holdet, og derfor er vurderes det i den catalanske sportsavis Diario Sport, at næste sæson nok bliver et andet sted end Camp Nou.

Efter et godt VM kan det derfor betyde, at han kan komme til en fin klub, og det bliver spændende at se, hvorvidt det bliver en permanent aftale eller en lejeaftale for den lange midterforsvarer.

Se også: Stjernens far raser mod VM-træner: Du sendte 600 mål på bænken!

Se også: Caroline i rutsjebanen: Ude af Wimbledon!

1 kommentar
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere