Fruen dummer sig: Skal Real-stjernen virkelig til United?

Álvaro Moratas reservetjans i Real Madrid skal skiftes ud med grønnere græsgange i Manchester - hvis man skal tro hans hustrus aktioner på Instagram

Alice Campello må død og pine være bare en smule interesseret i fodbold.

Ellers kan man forestille sig, at ægteskabet med Álvaro Morata - stjernedygtig angriber i Real Madrid - kan være en anelse op ad bakke for hende.

Om fru Campello så rent faktisk holder med de forsvarende Champions League-vindere er en anden sag. Måske holder hun med Brøndby - eller måske Manchester United...?

Sidstnævnte bliver i hvert fald fulgt af Moratas bedre halvdel på Instagram. Som sådan ikke noget spektakulært.

Det er mere iøjnefaldende, at hun først for nylig er begyndt at følge storklubben på det sociale medie - netop som rygterne om husbondens forbindelse til José Mourinho og co. er tiltagende.

Interessant - og torskedumt, hvis det er meningen, at forholdet skal holdes hemmeligt.

Parret blev gift i Venedig 17. juni.

Meldinger fra Ibiza, hvor parret har nydt hvedebrødsdagene, går i øvrigt på, at Morata har ladt sin nybagte hustru alene for at drage til Madrid. Spanske AS skriver, at Morata arbejder på at færdiggøre transferen, hvorfor bryllupsferien er sat på standby.

Morata er af Mourinho udset som Zlatan Ibrahimovic' afløser. Især efter Antoine Griezmann-aftalen aldrig blev til noget.

Svenskeren forlader United efter blot en enkelt sæson, mens Morata skal have krævet mere spilletid af Zinedine Zidane i Real efter en sæson primært på bænken, efter han høstede stor succes i Juventus.

United regnes som en af meget få klubber i Europa, der har råd til 24-årige Morata. Angiveligt skal han koste utrolige 670 millioner kroner - mere end dobbelt så meget, som Juventus fik for ham sidste år.

Siden er det blevet til 20 mål i 43 kampe. Ganske fint med næsten et mål i hver anden kamp. Men at det skulle være nok til at fordoble prisen synes vanvittigt.

Intl. fodbold - 26. jun. 2017 - kl. 13:37 Stor optimisme efter Zlatans Ibiza-billede

Richard Møller Nielsen viede sit liv til fodbold. Her ser han en kamp i 2010. Foto: Lars Poulsen Sport og Spil Ricardo: Anerkendelsen kom på dødslejet

Boris Becker, David Beckham og Thomas Bjørn har en ting tilfælles...(Foto: AP) Sport og Spil Stjernernes utrolige dobbeltliv: Fra engle til djævle

22 kommentarer
Vis kommentarer