Annonce:
Annonce:

Frustration i Barcelona: Problemer med ønskespilleren

Barcelona ærgrer sig over, at Marco Verratti ikke har en frikøbsklausul i PSG

Annonce:
Følg Fodbold

Marco Verratti har længe lignet sommerens helt store indkøb i FC Barcelona, men en uge efter transfervinduets åbning er den italienske midtbanespiller stadig i Paris SG og intet er sket i forhold til et skifte.

Nu fortæller Barcelonas præsident Josep Maria Bartomeu om frustrationerne, der forklarer, hvorfor ønskespilleren endnu ikke er kommet i hus.

- Verratti er en spiller, vi er interesserede i at købe, og trænerne mener, at han er god nok til at spille på Barcelonas midtbane. Vi ved, at spilleren vil elske at komme til Barcelona, men når man ringer til PSG og taler med præsidenten, så siger han bare, at Verratti ikke er til salg, og der er ikke nogen frikøbsklausul, siger Bartomeu til El Mundo Deportivo.

Annonce:

- Som sådan kan præsidenten bestemme, om han ønsker at forhandle med os eller ej. Her er spansk fodbold forsvarsløs, for vi har frikøbsklausuler, og det er der ikke hos dem, siger Bartomeu.

- Outsidere kan komme og betale, og vi kan ikke. Så foreløbig har vi ikke siddet ned med PSG, selvom spilleren ønsker at komme til Barcelona. Det må vi acceptere, siger Bartomeu.

- Vi har prøvet det før med Cesc Fabregas, da Arsenal ikke ville tale med os i et år. De afslog os via brev, og vi var nødt til at acceptere det, siger Bartomeu.

- Spilleren har sagt, at han ønsker at skifte, men PSG vil fortælle ham, at han kun kan skifte, når hans kontrakt udløber, siger Bartomeu.

Bartomeu.jpg 

Verrattis agent, Donato Di Campli beskriver PSGs manglende villighed til at sælge en af deres topspillere som et spørgsmål om stolthed.

- Vi er og vil altid være taknemmelige for det, som PSG har givet os, men det er normalt at blive smigret af Barcelonas interesse. Hvem ville ikke være det som 24-årig i en sæson op til VM, har Campli sagt til Corriere dello Sport.

Annonce:

- Vil PSG endelig bygge et hold, der ikke kun er i stand til at vinde Ligue 1 eller Coupe de France? Der er en masse snak om Kylian Mbappé, men foreløbig er der ikke kommet nye til Paris, siger Campli.

- Endelig er der den sidste pointe, der er den mest vigtige. Det handler om Doha, der er PSG-ejernes hjem. Ikke at ville sælge Verratti til Barcelona er et spørgsmål om stolthed, siger Campli.

Spilleren selv har dog sent fredag aften i en video på klubbens hjemmeside allerede trukket i land over for agentens citater.

- Jeg har set, hvad min agent har sagt. Jeg vil bare sige, at det slet ikke er mine ord. Jeg vil undskylde over for alle i klubben, præsidenten, fansene og spillerne.  Jeg har det rigtig godt her og vi er tilbage til træning nu, siger Verratti.

- Jeg ved, at klubben stoler på mig, og derfor vil jeg gerne undskylde igen. Jeg har stor respekt for PSG og er blevet den spiller, jeg er i dag, takket være klubben. Derfor er jeg rigtig ked af det. Det var ikke mine ord og han har begået en stor fejl, siger Verratti.

Annonce:

Tidligere har danske Christian Eriksen været nævnt som et alternativ, hvis Barcelona ikke kunne lande Marco Verratti.

Agent om Barça-rygte: Man kan nemt sætte vild pris på Eriksen

Læs her dansk insider-viden om, hvordan man sælger til FC Barcelona Dansk agent afslører: Sådan sælger man til FC Barcelona

Også en Manchester United-stjerne er i spil i Barcelona, hvis Verratti kikser.

viasat_d4a1e736-2d88-4fee-a937-a8e87c0f2b64.jpg

Stor analyse af Barcelonas nedtur: Slutningen på en æra?

Her er de næste Messi'er

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Annonce:

Mest læste lige nu

Hvor mange andre farlige forbrydere går rundt på fri fod ved ’en fejl’?
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: