Gemt væk i Barcelona: Million-aftale holder stortalent i kulden

FC Barcelonas Denis Suárez er ude i kulden på Camp Nou. Ifølge Barcelona-avisen Sport skyldes det, at spanierne er trætte af at betale 'kamp-penge' til Manchester City

Denis Suárez får ikke meget spilletid for FC Barcelona. Angiveligt skyldes det blandt andet en klausul, som den spanske klub er træt af. Foto: AP/Manu Fernandez
Denis Suárez får ikke meget spilletid for FC Barcelona. Angiveligt skyldes det blandt andet en klausul, som den spanske klub er træt af. Foto: AP/Manu Fernandez

FC Barcelona er træt af regninger fra Manchester City, og det koster angiveligt Denis Suarez spilletid…

Hvis du er forvirret, er der ikke så meget at sige til. Det er Denis Suarez sikkert også! Den 24-årige Barcelona-spiller valgte i januar at blive på Camp Nou, da han fik at vide, at han var en del af træner Ernesto Valverdes planer.

Det har han ikke været hidtil i 2018, hvor det kun er blevet til to minutter i La Liga for midtbanespilleren, og nu spekulerer Barcelona-avisen Sport i, at det skyldes en klausul i Suárez-aftalen.

Som teenager var han et par år i Manchester City. Det blev ikke til førsteholdsfodbold, men da FC Barcelona i sommeren 2013 hentede ham hjem til Spanien, sørgede City får at få en særlig klausul indskrevet i aftalen.

Hver gang Suárez har spillet ti kampe, kan Manchester City sende en faktura til Camp Nou på 800.000 euro – ca. 6 mio. kr.

For at en kamp skal tælle i det regnskab, skal Suárez havde spillet minimum 45 minutter, og det har han i 31 af de 54 førsteholdskampe, som han har fået for Barcelona.

18 mio. kr. er Barça dermed kommet af med, og ifølge Sport skulle regningerne fra City blive modtaget med stor utilfredshed på kontorerne i Barcelona.

Ifølge sportsavisen har Suárez et godt forhold til holdkammeraterne, og hans træningsindsats kan der ikke udsættes noget på.

Alligevel bliver det næsten ikke til spilletid, og det får Sport til at døbe ham den glemte mand og spekulere i, at det er den særlige kamp-klausul, der har kostet ham spilletid på Camp Nou.

Superligaens glemte stjerner fortæller: Alt var sort!

Au revoir, Paris! Ronaldo fortsætter fantastisk målstime