Genial diskussion: 'Dværgen' Messi i kuriøst modangreb

Den femdobbelte Ballon d'Or vinder ville ikke finde sig i at blive kaldt 'meget lille' af sin modspiller i pokalkampen mellem Barcelona og Espanyol

Barcelona spillede sig onsdag aften sikkert videre i pokalturneringen, da den anden kamp mod lokalrivalerne fra Espanyol blev vundet med 2-0.

De to opgør, som Barca endte med at vinde 6-1 samlet, var dog præget af hårdt - og til tider svinsk - spil fra de undertippede Espanyol-spillere, der endte med at få to mand udvist i det første opgør på Camp Nou.

Lionel Messi fik også kærligheden af føle mod rivalerne, da Espanyol-keeperen bevidst stemplede den femdobbelte Ballon d'Or-vinder på benet i den første kamp.

TV: Svinestreg af Espanol-keeper

Og i returopgøret var Messi igen involveret i en episode.

12 minutter før tid stoppede hjemmeholdets defensiv spiller Alvaro den argentinske troldmand med en hård skuldertackling, men Messi fik ikke tildelt et frispark af kampens dommer.

De to spillere forsatte dog diskussionen, som udviklede sig til en genial og kuriøs meningsudveksling.

Daniel Agger og Morten Olsen var enige - Lionel Messi var verdens bedste i 2015. (Foto: Lars Poulsen) Intl. fodbold - 11. jan. 2016 - kl. 20:42 Danskere enige: Alle stemte på Messi

De langsomme gengivelser afslørede, at de to begyndte at diskutere, hvorefter Alvaro antydede, at Messi var en meget lille spiller med en håndbevægelse. Argentineren svarede Espanyol-spilleren tilbage med det samme, men det var svært at tyde på tv-billederne, hvad Barca-stjernen svarede.

Det afslørede Alvaro dog efterfølgende.

- Jeg sagde til ham, at han virkelig var lille, hvorefter han svarede, at jeg virkelig var dårlig, så ja. Jeg tror, at vi begge havde ret. Vi grinte lidt af det og afsluttede det der, udtalte Espanyol-anføreren til spansk tv, da han blev spurgt ind til episoden.

Se den omtalte situation i videoen øverst i artiklen

26 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere