Gigant-handel endte i kaos: - En skam

Antoine Griezmann måtte igennem lidt af en transfer-brydekamp, før han kunne bytte Atletico Madrid ud med FC Barcelona

Antoine Griezmann er ny FC Barcelona-spiller, men overgangen fra Atletico Madrid forløb langt fra uproblematisk. Video: SNTV

Den franske angriber Antoine Griezmann kalder Atlético Madrids vrede reaktion på hans skifte til La Liga-rivalerne Barcelona for 'en skam'

Barcelona afslørede fredag, at klubben har indfriet den 28-årige franskmands frikøbsklausul på 120 millioner euro og underskrevet en femårig kontrakt med VM-vinderen.

Men ifølge Atlético Madrid lød Griezmanns frikøbsklausul på 200 millioner euro, og hovedstadsklubben har derfor planer om at klage til Det Internationale Fodboldforbund (FIFA).

Ifølge det spanske sportsmedie AS mener Atlético Madrid, at både Barcelona og Antoine Griezmann bør straffes.

- Hvad angår Atlético, er det en skam. Jeg tog selv kontakt til dem, så de ikke ville blive fanget på det forkerte ben og var i stand til at planlægge ud i fremtiden, siger Griezmann på et pressemøde på Camp Nou søndag.

- Vi nåede til enighed om en aftale, som i sidste ende ændrede sig. Sådan er det. Man er nødt til at acceptere det, tilføjer han.

Atlético Madrids anke går på, at aftalen mellem Griezmann og Barcelona blev forhandlet på plads, før franskmandens frikøbsklausul gik fra 200 til 120 millioner euro, hvilket skete 1. juli.

- Atlético Madrid mener, at kontraktens udløb skete før slutningen af sidste sæson, skrev klubben i en udtalelse fredag.

Griezmann nåede at score 133 mål i sine fem sæsoner i Atlético Madrid.

Se også: Nye Brøndby-bosser på jagt: Her er transfer-ønskerne

Se også: Mestrene i stærkt comeback

Se også: Ståle sendte barnepige ned til N'Doye

Lewis Hamilton vandt Storbritanniens grandprix og får topkarakter af Ekstra Bladets Formel 1-ekspert, Jason Watt. Foto: Andrej Isakovic/Ritzau Scanpix Sport og Spil Watt om Haas: Skyder sig selv i foden

Sport og Spil Superligaen starter: Sådan står FC Midtjylland

41 kommentarer
Vis kommentarer
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere