Goddag til Real Madrid: Superkomet har valgt ny klub

Det norske supertalent Martin Ødegaard fløj sent tirsdag aften fra Norge til Madrid for at få de sidste par ting på plads - nordmanden skal angiveligt have valgt Real Madrid.

16-årige Martin Ødegaard kan meget snart stoppe med at rejse verden rundt for at besøge klubber, for ifølge det normalt velinformerede norske medie VG har Strømsgodset-talentet nu valgt, hvor han skal spille fremover. Og det er ikke i Strømsgodset, hvor han spiller i øjeblikket.

Sent tirsdag aften tog Martin Ødegaard og hans norske delegation med agent og far et fly til Madrid, og VG mener at vide, at det er for at skrive under på en kontrakt med Real Madrid. Aftalen er ifølge VG så tæt på, at han allerede har fået tildelt trøje nummer 16 hos de spanske Champions League-vindere, der er gået i gang med at trykke trøjerne, så man er klar, skulle de blive revet væk.

Det norske supertalent Martin Ødegaard ender ifølge Marca i Real Madrid (Foto: AP) Spansk fodbold Avis: Norsk vidunderknægt vælger Real Madrid

Det er tredje gang på et halvt år, at Martin Ødegaards far rejser til Madrid for at snakke med Real, og det er anden gang, at Martin Ødegaard selv er i Madrid. Ifølge VG har Real Madrid givet lovning på, at Martin Ødegaard skal spille i førsteholdstruppen.

Martin Ødegaard er vel nok verdens største talent, og han fik i en alder af 15 år debut på det norske landshold - det gjorde ham til den yngste debutant på det norske landshold nogensinde.

Nordmanden har i de sidste par måneder besøgt klubber som Real Madrid, Barcelona, Bayern München, Dortmund, Liverpool, Manchester United, Manchester City, Chelsea, Arsenal og Ajax.

MArtin Ødegaard vader i tilbud fra Europas største klubber. (Foto: GodsetMedia) Intl. fodbold Supertalent besøger Barcelona

Martin Ødegaard er en ombejlet herre og kan vælge på flere hylder, når karrierens næste destination skal findes. (Foto: AP) Premier League Norsk komet tager til Manchester

Det norske supertalent Martin Ødegaard har fortsat ikke besluttet sig for, hvor han fortsætter karrieren (Foto: AP) Spansk fodbold Avis: Norsk supertalent beder Real Madrid om mere betænkningstid

  Martin Ødegaard træner nu med i Liverpool (Foto: AP) Premier League Nu træner 15-årig nordmand også i Liverpool

0 kommentarer
Vis kommentarer