Godt skifte: Krohn-Dehli hentet til storklubs startopstilling

Michael Krohn-Dehli og Sevilla er et godt match, vurderer den norske La Liga-ekspert Petter Veland

Michael Krohn-Dehli og Sevilla er et godt match (Foto: All OVer Press)
Michael Krohn-Dehli og Sevilla er et godt match (Foto: All OVer Press)

Michael Krohn-Dehli er i gang med en forrygende sæson i Celta, og det har gjort den 31-årige dansker til en eftertragtet herre.

Med kontraktudløb til sommer er offensivspilleren gratis og dermed ekstra attraktiv, og det har fået adskillige klubber til at jagte danskeren.

Se også: Medie: Her er landsholds-stjernes nye klub

Sent i aftes kom det så frem hos den spanske radiostation, COPE Deportes, at Krohn-Dehli har bestået et lægetjek i Sevilla og ventes at skrive under på en tre-årig kontrakt.

- Det kommer fra en troværdig kilde, og jeg synes, at han passer fint til deres spillestil og kvaliteter, siger den norske La Liga-ekspert Petter Veland til Ekstra Bladet.

Michael Krohn-Dehli har haft en fremragende sæson i Celta (Foto: All Over Press)
Michael Krohn-Dehli har haft en fremragende sæson i Celta (Foto: All Over Press)
 

Veland, der kommenterer spansk fodbold, for norske C More, ser Sevilla som en god klub for danskeren.

- Jeg tror, at de passer godt sammen, for Sevilla plejer at spille med en offensivspiller som bindeled mellem midtbane og angreb, siger Veland.

- Vicente Iborra har spillet rollen i denne sæson og bliver nok udtaget til landsholdet her i marts, men han bliver nok solgt til sommer, så de kan få lidt fortjeneste, siger Veland og peger på, at det er en klub, der ofte sælger spillere med fortjeneste. Spillere som Negredo, Reyes, Navas, Medel, Kondogbia, der alle er solgt dyrt.

Se også: Krohn-Dehli vil af med Hvidovre-villa

Krohn-Dehli skal ifølge Peter Veland konkurrere med Vicente Iborra, hvis denne ikke bliver solgt, argentinske Ever Banega, den fra Barcelona udlejede Denis Suárez, samt den unge Juan Munoz, om de offensive midtbanepladser, men eksperten vurderer ikke, at Krohn-Dehli er hentet til bænken.

- Jeg tror, de har et ønske om at spille med ham i start-11'eren. Han har gjort det godt i tre sæsoner nu, og specielt i denne sæson har han været god, siger Veland.

Michael Krohn-Dehli skal være bindeleddet mellem midtbane og angreb (Foto: All Over Press)
Michael Krohn-Dehli skal være bindeleddet mellem midtbane og angreb (Foto: All Over Press)
 

Og det er altså ikke kun danskere, der synes, at Michael Krohn-Dehli er interessant at følge.

- Han er absolut en spiller, som jeg også har lagt mærke til. Jeg er blevet meget stor fan af Krohn-Dehli, siger Veland.

- I Spanien kan de også godt lide ham, for hans spillestil er lidt spansk. Hans præstationer har givet ham et navn, og det er jo også derfor, at alle klubberne lige under de bedste vil have ham, siger Veland og nævner ud over Sevilla også Malaga og Villarreal som interesserede klubber.

Se også: Krohn-Dehlis krav til Celta: Kontrakt til pensionen

Og Sevilla er altså ikke en hvilken som helst klub, hvis man spørger Petter Veland.

- Sevilla vil udfordre Atletico om tredjepladsen og kæmpe om pladserne, der giver Champions League. Det har så været lidt vanskeligt, fordi Atletico har fået et opsving med Simeone, siger Veland.

- Men det er en ordentlig storklub. De er selvfølgelig ikke så stærke som Barcelona og Real Madrid, men jeg ser det som den største misforståelse, at der kun er to-tre klubber i Spanien. Det er jo, fordi de er størst i verden. Sevilla har vundet Europa League tre gange i de sidste ti år og er måske på vej mod en fjerde titel nu, siger Veland om klubber, der i aftes slog Villarreal 3-1 ude i den første 1/8-finale.

På landsholdet havde Michael Krohn-Dehli størst succes under og op til EM 2012, men måske kommer en ny formtop snart (Foto: AP)
På landsholdet havde Michael Krohn-Dehli størst succes under og op til EM 2012, men måske kommer en ny formtop snart (Foto: AP)
 

Endnu har hverken Celta eller Sevilla bekræftet skiftet, men Sevilla-spilleren Iago Aspas har allerede været fremme og fortælle, at han håber, at man får tilgang af danskeren.

Se også: Stor hæder: Krohn-Dehli på hold med Lionel Messi

Og Petter Veland tror bestemt også på historien.

- Der er ingen medier, der altid har ret, for der kan opstå misforståelser, men radiostationerne er normalt dem, som rapporterer først om spillerhandler, og de har ofte ret, siger Veland.

Sevilla ligger pt. nummer fem i La Liga med fem og seks point op til Valencia og Atletico Madrid på fjerde- og tredjepladsen.

Sidste år blev Sevilla nummer fem, og før det hentede man to niendepladser og en sjetteplads, mens man i 2010 blev nummer fire og året før nummer tre.

Se også: Celta-fans bøn med hashtag: Bliv Krohn-Dehli

Husker I Krohn-Dehli i aktion for Brøndby - her scorer han tilbage i 2010:

25 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere