Gør grin med Braithwaite efter præsentation

Flere laver sjov med Martin Braithwaite på sociale medier, efter at danskeren mislykkedes med at lave finten 'rainbow flick' under præsentationen på Camp Nou

Se det her: Braithwaite kikser 'rainbow flick' i Barcelona-præsentation.

Cykling - 21. feb. 2020 - kl. 16:48 Kæmpe succes: Fuglsang vinder ny etapesejr

Nogle gange skal man forsøge at lave det helt lækre. Også selv om man ikke altid lykkes med det.

Som alle andre nye FC Barcelona-spillere skulle Martin Braithwaite torsdag aften jonglere foran den fremmødte presse og alverdens seere på Camp Nou.

I begyndelsen gik det fint, og han fik lavet finten 'jorden rundt' med succes, mens han også holdt bolden i luften med jongleringer.

Senere, da Braithwaite skulle prøve at lave den såkaldte 'rainbow flick', samme finte som Neymar til tider optræder med for PSG, gik det galt. Danskeren kunne ikke få bolden op i luften.

SE KLIPPET HER:


Den mislykkede finte har fået flere på sociale medier til at gøre grin med den nye Barça-dansker.

En skriver: 'Braithwaite viser sine finter, der gjorde ham til en stor succes i Middlesbrough' efterfulgt af en emoji, der græder af grin.

En skriver: 'Hvad helvede er det?'

En skriver: '18 millioner euro - Braithwaite' efterfulgt af to emojies, der græder af grin.

Også det britiske medie SPORTbible har bemærket forsøget på Braithwaites 'rainbow flick'. De har en historie med overskriften: 'Barcelonas Martin Braithwaite har haft en af de mest pinlige præsentationer nogensinde'.

Braithwaite, der er den første dansker i FC Barcelona siden 1994, blev købt af storklubben torsdag. De fik lov til at hente ham i Leganés, selv om transfervinduet er lukket, da Ousmane Dembélé er blevet langtidsskadet og ude som minimum resten af sæsonen.

Netop franskmanden forsøgte sig også med finten 'rainbow flick', da han blev præsenteret på Camp Nou i sommeren 2017.

Se Dembélés præsentation her:

Ekstra Bladet dækker Barcelonas kamp live i morgen, lørdag, kl. 16.00.

Se mere fra Martin Braithwaites jongleringsseance her:

Martin Braithwaite på græstæppet på Camp Nou. Foto: Tariq Mikkel Khan Spansk fodbold - 20. feb. 2020 - kl. 22:24 - Blev nødt til at sige det til konen

Foto: Nacho Doce / Ritzau Scanpix Spansk fodbold - 20. feb. 2020 - kl. 20:25 Barcelona-præsident: Braithwaite købt til fremtiden

- Når man spiller mod de store hold, er det fedt. Det er dem, jeg gerne vil måle mig med, så jeg skal vise, at jeg kan være på niveau med dem. Foto: Tariq Mikkel Khan Sport og Spil Hjemme hos Braithwaite: Folk forveksler selvtillid med arrogance

148 kommentarer
Vis kommentarer

Seneste Sport