Håner Messi: - Han kan jo kun én ting

Lionel Messi har kun en enkelt styrke og kan på ingen måde sammenlignes med en spiller som Pelé, mener Pelé

Han har vundet Ballon d'Or fem gange, har vundet ni spanske mesterskaber, fire Champions League-trofæer og tre klub-VM'er.

Lionel Messi regnes af mange på lige fod med navne som brasilianske Pelé og argentinske Diego Maradona som verdens bedste spiller gennem tiderne. Men Pelé er mere imponeret af sig selv end den 31-årige argentinske troldmand.

Messi tryllede i Barcelona-derby

- Hvordan kan man lave en sammenligning mellem en fyr, der header godt, sparker med venstre, sparker med højre og en anden fyr, der kun sparker med venstre, kun har én styrke og ikke header godt til bolden?, siger Pelé til Folha de Sao Paulo.

- Hvordan kan man sammenligne så? Skal der sammenlignes med Pelé, så er det nødt til at være en, der kan sparke med begge ben og scorer med hovedet, siger Pelé.

Artiklen fortsætter under billederne

doc72esobdbhf7i05io6wm.jpg

http://dev010.eb-dev.lp.jppol.dk:82/migrator/ws/publication/ekstrabladet.dk/resource/binary/745576 

- Efter min mening så er Maradona en af de bedste spillere nogensinde. Spørger du mig, om han var bedre end Messi, så er svaret, at han var meget bedre.

- Beckenbauer og Cruyff var også fremragende spillere.

Tilbage i 2011 talte Pelé også grimt om Messi.

- Lad os snakkes ved igen, om Messi er en ny Pelé, når han har vundet tre verdensmesterskaber og scoret 1283 mål. Rekorder er til for at blive slået, men det bliver vanskeligt at slå mine. Folk spørger mig hele tiden, om der nogensinde kommer en Pelé til. Og svaret er aldrig! Min far og mor har lukket produktionen, sagde Pelé dengang.

I 2012 mente Pelé endda, at Messi rangerede under Neymar.

- Hvis man sammenligner deres individuelle kvaliteter, så synes jeg, at Neymar er meget bedre og mere komplet. Han er god med begge fødder, kan drible i begge retninger og score mål, sagde Pelé, der åbenbart altid har haft et horn i siden på den lille argentiner.

Lørdag aften beviste Lionel Messi ellers igen, at han kan noget ekstraordinært.

Således leverede han to fortryllende frisparksscoringer samt en enkelt assist, da Barcelona på udebane vandt lokalderbyet mod Espanyol med 4-0. .

Ronaldo fik en lang næse: Så eksploderede hans søster i raseri

Helt lovligt: Sådan kan du se Messi og Ronaldo spille - gratis

Ronaldos vilde liv: Skandalerne, kvinderne og familietragedien

Lionel Messi eller Cristiano Ronaldo? - Her svarer Diego Simeone på spørgsmålet

Madrid-medie: Derfor passer Eriksen til Real

Raser over usmagelige voldtægtskager: - Tror ikke mine egne øjne

224 kommentarer
Vis kommentarer