Han er tilbage: Medier hylder tomålsskytten Torres

Fernando Torres brillerede med to scoringer på Bernabeu, da han var med til at sende mægtige Real Madrid ud af pokalen - og nu hylder medierne den tidligere så udskældte angriber

Gense Fernando Torres' to kasser mod Real Madrid.

Han kunne ikke have drømt om en større aften, end den han fik i går, Fernando Torres.

I sin anden kamp i Atlético-trikoten efter sit comeback til barndomsklubben garnede den 30-årige angriber hele to gange på Bernabeu i 2-2-opgøret. Dermed røg Copa del Rey-vinderne fra sidste år, Real Madrid, ud, efter Atlético vandt den første kamp med 2-0.

Torres havde da også det store smil på efter kampen.

- Jeg føler, at jeg er på 200 procent, og jeg er meget glad for mine to mål.  Og så scorede jeg det endda på et stadion, hvor jeg aldrig har scoret tidligere. Det er meget svært at spille på Bernabeu, sagde Fernando Torres til Canal Plus efter kampen.

Flere af de store sportsaviser hyldede da også Torres efter hans store succes i aftes. Spanieren er ellers kendt for at blive godt og grundigt kørt rundt i medie-møllen for sine mange afbrændere og dårlige spil de seneste mange sæsoner.

Især denne kæmpe afbrænder skabte store overskrifter.

Tilbage i 2011 var Chelsea på besøg på Old Trafford, og Torres havde en alletiders mulighed for at sende bolden i kassen, efter at have snydt Edwin van der Sar i første omgang - men angriberen brændte på det skammeligste og blev hånet af publikum på stadion, på de sociale medier og i flere aviser.

Torres fik aldrig den store succes i Chelsea - og derfor gav det god mening, da Atlético hentede ham 'hjem' i dette transfervindue ved at leje ham fra Milan og sende Cerci den anden vej. Torres har da også fået en formidabel start med hans to scoringer i går - noget som mange medier også bed mærke i.

Fernando Torres' to mål bestød, at Real Madrid aldrig kom tæt på avancement i pokalen. (Foto: AP) Spansk fodbold Torres sænker Real Madrid i pokalen

Den italienske avis Tuttosport skriver blandt andet dette:

- De troede, han var færdig, men "El Niño" tog hævn og straffede Real Madrid. Milan må sidde og ærgre sig gevaldigt og håbe, at Cerci kan være ligeså afgørende, som Torres var det mod Real. Torres er tilbage, og man kan mærke ærgelsen i Milan.

Franske L'Equipe hyldede også den 30-årige angriber:

- Torres er ikke kommet tilbage til Atlético for ingenting. Han havde aldrig scoret på Bernabeu før, men han gengældte Simeones tillid. Han startede inde, udnyttede Griezmanns to assist og tyssede på Real-tilskuerne. Før i går havde han ikke scoret to mål i en kamp siden oktober 2013.

Cristiano Ronaldo langer ud efter Atletico Madrid efter det samlede nederlag i pokalturneringen (Foto: AP) Spansk fodbold TV: Ronaldo indrømmer problemer efter exit

Engelske Daily Mail hopper også med på Torres-bølgen:

- Hvis Fernando Torres ikke præsterer mere for Atlético i sit comeback, kan han glæde sig over, at han altid vil blive husket for gårsdagens præstation. Han scorede sit første mål nogensinde på Bernabeu på sin første berøring og sendte Real Madrid ud med sit andet mål i starten af anden halvleg.

Der blev solgt 2000 Torres-trøjer på Vicente Calderón, da den hjemvendte søn søndag blev præsenteret på hjemmebanen i Madrid (Foto: AP) Spansk fodbold Torres-mania i Madrid: Solgte 222 trøjer i timen

- Efter ét mål i fire måneder i Milan, en smertefuld nedgang i Chelsea og flere jokes fra Real-supporterne efter den første kamp i Copa del Rey mod ærkerivalerne, hvor han var usynlig, sænkede han dét hold, som han har svoret, han aldrig ville spille for, med to af hans mest fedeste mål i karrieren, skriver Daily Mail.

Flotte ord om Torres' præstation i aftes, og man må håbe for ham og Atlético, at han forsætter den mål-form og ikke falder tilbage til de gamle afbrændere fra Chelsea-tiden.

Kan du huske denne Torres-afbrænder mod Manchester City, hvor Mourinho også himlede med øjnene?

 

0 kommentarer
Vis kommentarer