Har købt spillere for 9.700.000.000 kroner!

Real Madrid har haft de største spenderbukser på inden sæsonstart. Atlético Madrid følger lige efter

Real Madrid-fans kan blandt andet glæde sig til at se Luka Jović i kongeklubbens trøje. Her scorer han et overlegent mål for Serbien. Video: Discovery Networks Danmark

Kongeklubben Real Madrid har brugt flest penge på transfermarkedet i den spanske La Liga.

Klubben har handlet for 300,5 millioner euro (2,2 milliarder kroner). Tilsammen har alle klubberne i den spanske liga erhvervet sig spillere for 1,3 milliarder euro (9,7 milliarder kroner).

Det skriver den spanske avis Marca.

Det er indkøbene af stjerner som Eden Hazard og den unge serbiske angriber Luka Jovic, som er med til at trække beløbet op.

Det er ikke arvefjenden FC Barcelona, som befinder sig på andenpladsen, men derimod lokalrivalerne fra Atlético Madrid. Med La Ligas dyreste sommerindkøb Joao Felix til 127,2 millioner euro (950 millioner kroner) kravler klubben ind på en andenplads.

Real Madrid har ud over Hazard og Jovic hentet Eder Militao, Ferland Mendy og Rodrygo.

FC Barcelona indtager en tredjeplads i det kapløb, hvor Antoine Griezmann og Frenkie de Jong hev det samlede beløb op på 255 millioner euro (1,9 milliarder kroner).

Selv om Atlético Madrid har brugt næstflest penge på spillere såsom Joao Felix, Marcos Llorente, Renan Lodi, Kieran Trippier og Mario Hermoso, er det også det hold, der har solgt for mest.

Klubben har solgt spillere for 311,1 millioner euro (2,3 milliarder kroner), viser opgørelsen fra Marca.

På de to næste pladser finder man Sevilla og Real Betis, der har brugt henholdsvis 149 millioner euro (1,1 milliarder kroner) og 88 millioner euro (650 millioner kroner) på nyerhvervelser.

Transfervinduet klapper først i 2. september, så der er stadig tid til at hente nye spillere på transfermarkedet.

Barcelona-spillerne brokker sig til dommeren i premiere-nederlaget. Foto: ANDER GILLENEA/Ritzau Scanpix Spansk fodbold Vilde scener: Sent saksespark sænker Barcelona

Riza Durmisi ser ud til at skulle gøre Mathias 'Zanka' Jørgensen selskab i Tyrkiet med et forestående skifte til Fenerbahce. FOTO: Gregorio Borgia/Ritzau Scanpix fodbold - internationalt Stort skifte: Enig med storklub

32 kommentarer
Vis kommentarer