Hastemøde på Bernabéu - Benítez på vej ud

Real Madrids bestyrelse er samlet i eftermiddag for at diskutere Rafael Benítez' fremtid - ifølge de seneste meldinger er træneren fortid i klubben

Benítez kan meget snart være fortid i Real Madrid. (Foto: AP)
Benítez kan meget snart være fortid i Real Madrid. (Foto: AP)

Rafael Benitez' fremtid i Real Madrid hænger i en tynd tråd.

Den spanske træner har været under et konstant pres siden ansættelsen denne sommer, og de svingende resultater i ligaen og ustabile spil har da heller ikke hjulpet på hans situation i storklubben.

Nu beretter den Madrid-baserede avis Marca, at ledelsen i Real Madrid har indkaldt til hastemøde til eftermiddag, hvor Benitez' fremtid er på dagsordenen.

Beslutter ledelsen at fyre Rafael Benitez efter blot et halvt år i klubben, vil Zinedine Zidane, der er træner for klubbens andethold, overtage tøjlerne i Real.

Redaktøren på den store radiostation Onda Cero føler sig overbevist om, at Benitez bliver fyret.

- Hvis der ikke sker noget ekstraordinært angående Rafael Benitez, så bliver han fyret her til eftermiddag, skriver Héctor Férnandez.

Radio Marca-journalisten Carlos Sánchez Blas mener at vide, at ledelsen allerede har fyret Benítez - og afskedigelsen vil blive offentlig 17.30.

Real Madrid-bossen Emilio Butragueño afviste da heller ikke en fyring, da han blev spurgt direkte til Benitez' fremtid efter 2-2-opgøret mod Valencia søndag aften.

- Holdet leverede et godt indtryk. Vi bliver nødt til at forholde os rolige, udtalte han kryptisk.

Ikke just nogen tillidserklæring til den pressede træner. Vi følger naturligvis begivenhederne i Madrid resten af dagen.

38 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere