Her redder Messi Barcelona med konge-frispark

Lionel Messi sikrede søndag et point til Barcelona mod Villarreal på smukkeste facon

Lionel Messi afværgede katastrofen, men Villarreal tilføjede FC Barcelona endnu en skuffelse, da de to hold søndag spillede 1-1 i La Liga. Foto: TV3 SPORT
Lionel Messi afværgede katastrofen, men Villarreal tilføjede FC Barcelona endnu en skuffelse, da de to hold søndag spillede 1-1 i La Liga. Foto: TV3 SPORT

Barcelonas kamp mod Villarreal søndag aften var en højdramatisk én af slagsen.

Flere dommerfejl, et rødt kort og et pointtab til de forsvarende spanske mestre springer i øjnene, men selv om Barca-stjernerne var skuffede over kun at få uafgjort ud af anstrengelserne, så kan fansene af det spanske storhold alligevel huske tilbage på kampen med en vis glæde.

Catalanerne blev nemlig i slutminutterne reddet af deres argentinske talisman, Lionel Messi, der bragede udligningen ind på et veludført frispark.

Se Messis konge-mål øverst i artiklen.

Ud over Messis sublime sparketeknik stjal også dommer Ignacio Iglesias fokus søndag aften. Han undlod at dømme straffe i en episode, som fandt sted i anden halvleg, da Villarreals Bruno Soriano tydeligt blev ramt på armen i straffesparksfeltet.

Ignacio Iglesias valgte dog at dømme hjørnespark i situationen herunder:

Det fik efter kampen Barcelonas forsvarsspiller Gerard Pique til at gå amok på en La Liga-boss, der overværede kampen fra VIP-boksen.

Læs mere om og se Piques udbrud her:

Se også: Det så du ikke på TV: Pique gik amok efter slutfløjt

Se også: Nu har Kinas regering fået nok: Vil bremse de vanvittige handler

Se også: Zlatan om Messi: Som at spille Playstation

9 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere