Hjulsager scorer sit første mål i spansk fodbold

Andrew Hjulsager lignede en matchvinder for Celta Vigo, som dog måtte nøjes med 2-2 mod Real Sociedad

Foto: AP
Foto: AP
Følg Fodbold

Den tidligere Brøndby-spiller Andrew Hjulsager scorede søndag sit første mål for Celta Vigo, der spillede 2-2 hjemme mod Real Sociedad i sidste spillerunde af Primera Division.

Hjulsager afløste i anden halvleg landsmanden Daniel Wass, og i sidste minut scorede han til 2-1 for hjemmeholdet, som også havde Pione Sisto i startopstillingen.

Rollen som matchvinder blev dog flået ud af støvlerne på Hjulsager, da gæsternes Juanmi i tillægstiden udlignede til 2-2, hvilket havde stor betydning for Real Sociedad.

Da Athletic Bilbao samtidig tabte 1-3 ude mod Atlético Madrid, rykkede Real Sociedad forbi de baskiske ærkerivaler fra Bilbao i kampen om sjettepladsen, der giver Europa League i næste sæson.

Begge baskiske mandskaber havde 63 point inden sidste runde, men Bilbao lå foran, fordi man var bedst indbyrdes i sæsonen.

Det blev dog Real Sociedad, som med Juanmis sene udligning tog sjettepladsen.

Celta slutter sæsonen som nummer 13, mens holdet i Europa League tabte semifinalen til Manchester United med samlet 1-2.

Atlético Madrid har siden 1967 haft hjemmebane på Vicente Calderon, men fra næste sæson rykker klubben til det nye og moderne Wanda Metropolitano-stadion.

Søndagens opgør mod Athletic Bilbao i sidste runde var dermed holdets sidste kamp på det historiske Calderon-stadion, og der blev leveret en værdig afsked med sejren på 3-1.

Glæden ved sejren blev ikke mindre af, at det var klublegenden Fernando Torres, som med to mål indtog hovedrollen i afskeden med stadion.

Atlético Madrid var allerede før kampen sikker på at slutte som nummer tre.

Stjernen afviste Chelsea i januar: Men nu er han klar

Efter storsejr: Dansker hyldet i mulig afskedskamp

Real-træner kan skrive historie: Sådan forvandlede han Real og Ronaldo

Superliga-profils gribende historie: Mor rejste - og han så hende aldrig igen

Mere fra Ekstra Bladet+

'Tøsedrengen'

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind