Holdkammerater: Silva skifter til Real Madrid

Lucas Silva skriver snart under med Real Madrid, lyder meldingen fra flere af holdkammeraterne i Cruzeiro

Lucas Silva synes tæt på Real Madrid. (Foto: EFE)
Lucas Silva synes tæt på Real Madrid. (Foto: EFE)

Lucas Silva har et stykke tid været rygtet til Real Madrid, men Carlo Ancelotti har afvist, at man vil handle i det kommende transfervindue, og derfor ser det ikke ud til, at den 21-årige midtbanespiller, der til dagligt tørner ud for Cruzeiro i Brasilien, behøver pakke kufferterne allerede i starten af det nye år.

Den mand er for vild (Foto: AP) Spansk fodbold Vanvittige Ronaldo blev historisk med nyt hattrick

Men en billet til den spanske hovedstad skal Lucas Silva med sikkerhed booke på et tidspunkt. Det er holdkammeraterne i Cruzeiro overbeviste om.

- Vi ved, at han skal dertil, men han kan ikke melde det ud offentligt endnu. At spille for en klub som Real Madrid er en drøm for alle spillere, siger højrebacken Mayke ifølge Football-Espana og bakkes op af holdkammeraten Borges:

Det norske supertalent Martin Ødegaard ender ifølge Marca i Real Madrid (Foto: AP) Spansk fodbold Avis: Norsk vidunderknægt vælger Real Madrid

Det norske supertalent Martin Ødegaard ender ifølge Marca i Real Madrid (Foto: AP) Spansk fodbold Avis: Norsk vidunderknægt vælger Real Madrid - Lucas har alt, hvad der kræves for at spille i Real Madrid, og vi venter bare på, at handlen bliver officiel. Han er en midtbanespiller, som er god i presspillet, en udmærket pasningsspiller og en god afslutter.

Real Madrid må angiveligt punge ud med 112,5 millioner kroner for den talentfulde brasilianer.

Carlo Ancelotti har set sit Real Madrid-hold være flyvende i denne sæson. Nu ventes italieneren at forlænge sin aftale med klubben. (Foto: AP) Spansk fodbold 17 sejre i træk: Skriver med storklub efter vanvittig stime

0 kommentarer
Vis kommentarer