Hvad sker der, Messi - ny BH?!

Efter Barcelonas kamp mod Roma blev Lionel Messi set med en BH-lignende genstand om brystet. Hvad er nu det for noget? Jo, det har vi såmænd svaret på her

Lionel Messi viste en underlig sports-BH-lignende overdel frem efter kampen mod Roma onsdag. Foto: AP/Francisco Seco)
Lionel Messi viste en underlig sports-BH-lignende overdel frem efter kampen mod Roma onsdag. Foto: AP/Francisco Seco)

At fodbold er en maskulin sport, der sjældent er for balletbørn og folk med hang til lyserødt brevpapir, har vi set mange gange efterhånden.

Det seneste eksempel kunne såmænd være, da Lionel Messi både nikkede en kraftig skalle og efterfølgende tog kvælertag på Romas-forsvarsspiller Mapou Yanga-Mbiwa, da Barcelona onsdag mødte italienerne i en træningskamp.

Se Messis skalle og halsgreb her:

Men alligevel er fodboldverdenen fuld af (feminine?) overraskelser engang i mellem. Også fra Messi.

For efter kampen mod Roma, hvor Messi altså var lige lovligt hårdhændet og aggressiv ved Yanga-Mbiwa, fandt argentineren sin mere afslappede side frem.

I spillertunnellen poserede han sammen med Roma-legenden Francesco Totti, alt imens de smilende byttede trøjer. Men det mest interessante ved den episode var nok den sorte, tætsiddende sports-BH-lignende genstand Messi bar på brystkassen.

UN GRANDE !!! Que fenómeno !!!

Et billede slået op af Leo Messi (@leomessi) den

Selv om det altså kunne ligne noget til kvinder, ja, så er der som du sikkert allerede har gættet ikke tale om en BH i klassisk forstand.

Der er derimod tale om en tætsiddende top fra sportsgiganten Nike. En top, der måler forskellige aktiviteter som for eksempel hjerterytme, forbrænding, acceleration og antal løbede meter. Den kan da lidt mere end en almindelig BH, må man nok sige, så mon ikke den er tillokkende for mange sportsfreaks?

Teknologien kaldes i øvrigt for StatSports Viper.

21 kommentarer
Vis kommentarer