Annonce:
Annonce:

Hvor er Cristiano? Mystisk foto puster til exit-rygter

På Real Madrids officielle hjemmeside er Cristiano Ronaldo den eneste spiller, der ikke præsenteres i klubbens nye spillertrøje for den kommende sæson, og portugiserens ven fortæller, at forholdet til præsidenten er koldt

Annonce:
Følg Fodbold

Kryptisk Ronaldo: Der kommer en nyhed om få dage

- Jeg ønsker at nyde sejren, og om et par dage vil jeg komme med en udmelding til de fans, som har støttet mig. Det har været en oplevelse at spille for Real Madrid. Var det er farvel i aften? Det får I svar på om nogle dage.

Sådan lød det fra Cristiano Ronaldo umiddelbart efter Champions League-finalen, og selvom han dagen efter blødgjorde sine citater lidt, så blusser rygterne om et Real Madrid-exit nu yderligere op, og det på grund af en særlig detalje på klubbens hjemmeside.

Onsdag lancerede klubben nemlig den kommende sæsons spillertrøjer, og samtlige spillere var fotograferet med den nye trøje på. Altså samtlige spillere undtagen Cristiano Ronaldo.

Annonce:

Real Madrid har ikke kommenteret, hvorfor Ronaldo som den eneste ikke optræder i den kommende spillertrøje, men det puster til rygterne om et exit.

La Liga-præsident Javier Tebas frygter dog ikke, at Ronaldo forlader Real Madrid.

- Jeg tror ikke, at det mere end blot endnu et kapitel. Jeg har hørt så mange gange, at han vil væk, og at han bliver, at han forhandler. Han spiller også i Real Madrid næste år, tror jeg, siger Tebas ifølge goal.com.

- Hvis Cristiano Ronaldo havde forladt Real Madrid for fem år siden, så ville det have bekymret mig meget mere, men ikke nu, hvor vi har arbejdet med La Liga-brandet.

Ronaldo under lørdagens finale. Foto: AP
Ronaldo under lørdagens finale. Foto: AP

Cristiano Ronaldo giver Salah hånden før finalen. Foto: AP
Cristiano Ronaldo giver Salah hånden før finalen. Foto: AP

Har fået tre landskampe for Frankrig: Bliver rigere end Ronaldo og Messi

Patrick blev købt af Inter: Så startede nedturen

FIFA-eksperter afslører tricks: Sådan bliver du kongen af FIFA 18

Selvom Ronaldo har trukket en anelse i land efter citaterne lige efter finalen, så lyder det stadig til, at der kommer til at ske noget spændende.

Annonce:

- Jeg talte, da jeg ikke burde have gjort det. Men noget kommer til at ske. Det var ikke det rette tidspunkt at sige det, men jeg var ærlig, lød det tirsdag til Skysports.

Ifølge tv-kanalen skulle Ronaldo have sagt, som han gjorde, for at stå bedre i en kommende kontraktforhandling, men det afviser Ronaldo selv.

- Det her er vokset frem gennem længere tid. Penge er ikke et problem, siger Ronaldo.

Hos Marca afviser de, at Ronaldo kommer til at forlade Real Madrid, da den nuværende kontrakt løber til 2021, og det koster flere milliarder at købe Ronaldo fri.

I stedet skulle Ronaldos besværlige kommentarer skyldes en konflikt mellem portugiseren og klubbens ledelse. Ronaldo vil også ifølge Marca have bedre løn, da det er kommet frem, at både Messi og Neymar tjener langt mere.

Og kulminationen på konflikten skulle være kommet, da Ronaldo erfarede, at klubben var klar til at købe Neymar og tilbyde ham den løn, som de tidligere havde afvist at give til Cristiano Ronaldo.

Annonce:

Tidligere har Cristiano Ronaldo talt pænt om at rykke tilbage til Manchester United, men her var manager José Mourinho for nyligt ude og fortælle, at det skifte er umuligt.

Over for El Larguero fortæller Ronaldos gode ven, journalisten Nuno Gomes, hvad der er galt.

- Forholdet til Florentino Perez er en anelse koldt. Han lovede, at klubben ville forny og give ham en lønforhøjelse. Da Ronaldo spurgte hvornår, svarede klubben, at tidspunktet ikke var det rigtige. Sæsonen sluttede og intet skete. Han føler sig en smule ked af det, fordi klubben ikke holdt deres ord, siger Gomes

Bliver straffet igen og igen: Derfor smider Ronaldo trøjen alligevel

Mourinho lukker døren: - Ronaldo-skifte er forbudt

Sådan bliver du rig i FIFA Ultimate Team

Annonce:
Annonce:
Annonce:
LIGE NU

Mere fra Ekstra Bladet+

LIGE NU
Annonce:
Støjbergs første politiske udspil er at ramme folk i den tredje verden
Annonce:

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: