Hvor er dine titler? Barca-stjerne og Ronaldo i ordkrig

Den portugisiske superstjerne og Barcelonas Dani Alves er ikke de bedste venner uden for banen - det beviste de endnu engang i weekenden

Det er ikke nogen hemmelighed, at FC Barcelona og Real Madrid er kæmpe rivaler, og tilhængerne af de to klubber ikke kan fordrage hinanden.

Det er dog sjældent, at spillerne fra de to hold offentligt kommer i karambolage med hinanden uden for banen. Men Dani Alves og Cristiano Ronaldo er undtagelsen.

Se også: Barça-stjerne stikker til såret Ronaldo

Den brasilianske Barca-stjerne har tidligere kritiseret portugiseren i medierne. Alves har kaldt Ronaldo for egoist, og i november langede han ud efter den 30-årige superstjerne efter Él Clasico, hvor Alves mente, at Ronaldo ikke er god til at tage imod kritik.

- Han er Cristiano - en topspiller. Men måske er det problemet. Han kan godt lide at være hovedpersonen. Men hvis du kan lide at blive omtalt og fokuseret på, når du vinder, skal du også kunne tage imod kritik, når du taber. Sådan er gamet. Men jeg vil hellere fokusere på vores hold. Helt ærligt, så er jeg ligeglad med, hvad Cristiano gør, sagde Alves til pressen efter opgøret.

Brasilianerens holdkammerat Gerard Pique har også fra tid til anden udtalt sig kritisk til pressen om Real Madrid og Ronaldo, og Madrid-stjernen blev da også konfronteret med Alves' og Piques stikpiller i weekenden efter Madrids sejr over Sporting Gijon.

Se også: Upopulær Barca-stjerne: Ønsker intet godt for Real Madrid

Og her kom Ronaldo med et noget kækt svar til journalisterne.

- Det er vel normalt. Enhver, der snakker om Cristiano i medierne, kommer på forsiden i aviserne dagen efter, sagde Ronaldo.

Der gik dog ikke lang tid, før Alves svarede tilbage på den lille provokation fra portugiseren.

Barca-stjernen udtalte sig ikke til pressen, men publicerede i stedet et billede på sin Twitter-konto, som forestillede alle de titler, han havde vundet med Barcelona. En klar hentydning til, at Ronaldo måske er en stor spiller, men at han slet ikke har vundet nær så mange titler som Alves.

Billedet var ledsaget af flere smileys, der græd af grin.

Ronaldo har endnu ikke svaret Barca-stjernen tilbage, men mon ikke, der dukker en kæk kommentar op på et tidspunkt...

24 kommentarer
Vis kommentarer
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere