I infight med Barcas boss: Her er Zidane-episoden alle snakker om

Real Madrids nye boss Zinedine Zidane var i sin aktive karriere i heftig infight med Barcelonas nuværende cheftræner Luis Enrique

Vi husker de ophedede El Clasico-opgør, hvor temperamenterne slår gnister hos både Real Madrid og Barcelona.

Hvem husker ikke episoden mellem Real Madrids daværende træner Jose Mourinho og Barcelonas daværende assistenttræner, Tito Vilanova, hvor portugiseren var oppe i det røde felt og prikkede Barca-assistenten i øjet, da da der nok en gang var heftig uenighed de to storklubber imellem.

Se også: 'Mourinho ødelægger spansk fodbold'

Med Real Madrids ansættelse af Zinedine Zidane får klubben bestemt ikke en mindre temperamentsfuld herre i spidsen. Alle husker naturligvis 'Zizous' berømte skalle på Marco Materazzi i VM-finalen i 2006.

Men nu er nok en kontroversiel nærkamp med Zidane nået frem til forsiderne, og episoden bliver heftigt omtalt, grinet af og mindet - ikke mindst i de spanske medier og på sociale medier som Twitter.

Folk med en god hukommelse kom nemlig i tanke om den nye Real Madrids boss heftige sammenstød med Barcelonas nuværende cheftræner, Luis Enrique, tilbage i sæsonen 2002/2003, hvor de begge var aktive spillere i deres respektive klubber.

En nærkamp mellem Puyol og Zidane udviklede sig, og pludselig stod de to nuværende cheftrænere ansigt til ansigt, hvor Zidane blev korporlig i sin uenighed med Enrique.

Se hele det spektakulære optrin i tv-klippet øverst oppe

Men sammenstødet mellem de to får naturligvis folk til at se frem til det næste opgør mellem de to rivaler, som mødes næste gang til april.

Kriger, kannibal og kærlig familiefar. Luis Suarez er en mand med en splittet personlighe (Foto: AP) Sport og Spil Bidende fodbolddræber og blidt familiemenneske

Men en ting er at være spiller på banen. Noget andet at være træner for verdens største klubber. Så en lignende kontrovers har nok lange udsigter.

'Zizou' blev præsenteret ved et pressemøde mandag aften. (Video: SNTV)

11 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere