I ledtog med Laudrup? Vred Sergio Ramos vil presse Real Madrid

Sergio Ramos føler sig skidt behandlet af Real Madrid, og det giver en gylden mulighed til Manchester United allerede denne sommer - også bragt i spil i præsidentkampen i Barcelona

Sergio Ramos er angiveligt ret utilfreds med tilværelsen i den spanske storklub (Foto: AP)
Sergio Ramos er angiveligt ret utilfreds med tilværelsen i den spanske storklub (Foto: AP)

Real Madrid-stjernen Sergio Ramos er blandt de bedste forsvarsspillere i verden. I den spanske hovedstad har han da også kontrakt frem til sommeren 2017, men meget tyder på, at landsholdsspilleren måske ikke bliver i Real så længe.

Ifølge flere medier gløder utilfredsheden nemlig hos spanieren, der ifølge den spanske sportsavis AS skulle have bedt om lov til at forlade klubben allerede denne sommer.


AS forside med Ramos med ordene. Ramos ønsker at komme væk

Avisen melder, at flere situationer i de seneste uger skulle have fået Ramos op i det røde felt. Ifølge den spanske avis ville forsvarsspilleren gerne have forlænget sin aftale før, den gik ind i sine to sidste år, men dette har Real Madrid afvist. Forleden blev Ramos så sat i forbindelse med FC Barcelona-kandidaten Jordi Mayo, hvilket klubben endnu ikke officielt har afvist.

Mayo er den samme præsidentkandidat med hvem, danske Michael Laudrup har indgået en forhåndsaftale om at blive sportsdirektør, hvis han skulle vinde valget. Dette er dog ikke voldsomt sandsyndligt, hvilket du kan læse i linket herunder.

Der er ikke store chancer for, at Michael Laudrup bliver sportsdirektør i FC Barcelona. (Foto: Lars Poulsen) Spansk fodbold Svinede Messi: Derfor er Laudrup-kandidat chanceløs

Den manglende afvisning på historien har gjort Sergio Ramos så vred, at han nu skulle have bedt om lov til at smutte denne sommer. Spilleren har en frikøbsklausul på svimlende 200 millioner euro, men har ifølge AS indkaldt til møde for at få denne justeret, så andre bud kan accepteres. Dette kan åbne døren for Manchester United, der søndag blev meldt ude efter Ramos.

Sergio Ramos afviste så sent som i januar at forlænge med klubben. Angiveligt fordi Champions League-helten fik tilbudt en kontrakt, hvor han ville få mindre i løn end Cristiano Ronaldo, Gareth Bale, Karim Benzema og Iker Casillas.

Situationen i Real Madrid ser endda ud til at være så kritisk, at Sergio Ramos ikke vil kræve lønforhøjelse i en ny klub. I dag tjener landsholdspilleren seks millioner euro om året, og dette er ikke en løn, han vil kræve forbedret hos en ny klub. Real Madrid har endnu ikke kommenteret historien omkring den utilfredse stjerne.

Manchester United er dog ikke den eneste bejler, der forsøger at hente Ramos. Også PSG og Manchester City har følere ude, melder AS.

At komme tilbage i Barcelona er meget interessant for Michael Laudrup (Foto: Lars Poulsen) Spansk fodbold Laudrup glæder sig til muligt Barcelona-job

Michael Laudrup skal være sportsdirektør i Barcelona, hvis Jordi Majo vinder valget (Foto: Lars Poulsen) Spansk fodbold Agent bekræfter: Her er Laudrups aftale med Barca-kandidat

TV: Ramos er kendt for sine mange røde kort. Herunder kan du se et noget tyndt et af slagsen

27 kommentarer
Vis kommentarer