Indskifter sender Valencia ud af Copa del Rey

Med en 2-0-sejr sendte Espanyol Valencia ud af årets Copa del Rey

Espanyol og angriberen Felipe Caicedo sendte noget overraskende Valencia ud af den spanske pokalturnering. (Foto: AP/Martin Meissner)
Espanyol og angriberen Felipe Caicedo sendte noget overraskende Valencia ud af den spanske pokalturnering. (Foto: AP/Martin Meissner)

Valencia kom til returopgøret i Copa del Reys 1/8-finale mod Espanyol med gode kort på hånden, efter en 2-1-sejr i første opgøør hjemme på Mestalla, men med to mål på 10 minutter sikrede Caicedo hjemmeholdet den nødvendige 2-0-sejr, og dermed videre avancement for Espanyol.

Det startede også alt andet end godt fra gæsterne, der skulle forsøge at forsvare 2-1-føringen fra første opgør, da den tyske forsvarsspiller Mustafi efter kun 14 minutter blev præsenteret for det røde kort, da han mistede bolden i forsvaret, og derefter rev den angribende spiller omkuld.

Krohn-Dehli skal muligvis skifte den blå Celta-trøje ud med den gule i Villarreal. (Foto: AP) Spansk fodbold Spansk medie: La Liga-rivaler er varme på Krohn-Dehli

Alligevel skulle der gå næsten 80 minutter af opgøret, før der kom hul på bylden.

Med et kvarter tilbage af kampen blev Caicedo sat på banen, for at afgøre sagerne, og det må siges at være en yderst afgørende indskiftning, da han efter kun tre minutter på banen headede føringsmålet i kassen efter et frispark i venstresiden.

Spansk fodbold TV: Messi surmuler over sin egen træner

Bedst som de flest havde forberedt sig på forlænget spilletid, skulle Caicedo dog afgøre kampen, da han på flotteste vis tæmmede bolden i feltet og resolut hamre bolden i nettet med kun tre minutter tilbage af opgøret.

Dermed booker Espanyol plads i kvartfinalen, mens Valencia lider første nederlag på tværs af alle turneringer i de seneste ni kampe.

0 kommentarer
Vis kommentarer