Annonce:
Annonce:

Iniesta vil elske at lukke munden på Mourinho

Andrés Iniesta har vundet alt, men er motiveret som aldrig før - især til det traditionsrige El Clásico i aften

Iniesta er et helvede for alle forsvar. Her er FC København i problemer. (Foto: Ernst van Norde)
Iniesta er et helvede for alle forsvar. Her er FC København i problemer. (Foto: Ernst van Norde)
Annonce:
Følg Fodbold

Ekstra Bladet har valgt at trække denne artikel, da det ikke er lykkedes at verificere hovedforfatterens identitet. Ekstra Bladet beklager.

- Du har haft en god sæsonstart med flere mål i Barcelona-trøjen end hele sidste sæson. Og man skulle ellers tro, at du var træt efter en lang VM-slutrunde i sommer.

- Jeg har det rigtig godt. Efter VM tog jeg til min hjemby Fuentealbilla og slappede af med min familie. Jeg nød hvert et øjeblik af min ferie, fordi jeg følte, at indbyggerne der var stolte af mig og virkelig glade for, at vi vandt VM. Jeg tænkte ikke på fodbold, så jeg var væk fra alt og kom tilbage med enorm motivation til denne sæson.

- El Clásico er i aften. Er det anderledes i år, fordi José Mourinho er der, og han har haft så mange sammenstød med Barcelona?

Annonce:

- Mourinho sætter bare tingene på spidsen. Han elsker at tale om dit og dat, og han ved, at medierne sluger alle hans udfald med stor appetit. Jeg har ikke noget imod, at han taler om Barcelona, og jeg er ligeglad med, hvad han tænker om os. I stedet skulle han måske tale om de klubber, han træner, og de ting, han arbejder med hver dag. Jeg tror, at vi i Barcelona vil elske at se ham holde kæft efter El Clásico, når Real Madrid tager hjem med et nederlag i bagagen.

- Sidste sæson sluttede både Barça og Real Madrid med overraskende mange point og med stor afstand til de øvrige hold. Hvad vil der ske i denne sæson?

- Det kunne godt ske igen. Holdene lige efter Barcelona og Real Madrid har haft nogle hårde år med økonomiske problemer, og det har gjort afstandene mellem de to klubber og de øvrige større.

- Er det stadigvæk sjovt at spille de kampe år efter år, eller bliver de som alle de andre kampe?

- De vil altid være specielle. Jeg er personligt ikke fra Catalonien og har derfor ikke det politiske aspekt omkring kampene inde på livet, men det er også mere det at møde dine største rivaler, der er sjovt. Det er alle de bedste spillere i den spanske liga, der krydser klinger, og jeg elsker altid at spille de store kampe. Det er en stor fornøjelse hver gang.

- Hvad vil blive afgørende i El Clásico?

Annonce:

- Vi vil som altid spille spillet på vores måde og skabe mange chancer. Der er ikke mange hold, der har været i stand til at stoppe os, når vi spiller godt på Camp Nou, og jeg tror heller ikke, at Real Madrid kan. Men de har et fantastisk hold, og jeg har stor respekt for dem, så det vil naturligvis blive en meget tæt kamp.

- Det ser ud, som om Lionel Messi og Cristiano Ronaldo skal kæmpe om at blive Pichichi (topscorer i Spanien, red.). Er du overrasket over, at de bliver ved med at score så mange mål?

- De klarer sig begge godt i alle turneringer. De scorer nogle fantastiske og også meget vigtige mål. Du må bare anerkende, at det er to fabelagtige spillere. Jeg er faktisk ikke overrasket , for vi så det jo allerede i sidste sæson. Jeg har kendt Messi i mange år nu, og jeg ser ham kun blive bedre hele tiden. Med hensyn til Ronaldo er det imponerende, at han formåede at score så mange mål i sin første sæson i Real Madrid - med det pres, der var på ham. Så han har gjort det godt, og han viser, at han også er en nøglespiller for Real Madrid i denne sæson.

Se kampen her http://ekstrabladet.dk/sport/fodbold/sefodboldlive/ for 99 kr.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.

Mere fra Ekstra Bladet+

Annonce:
Mærsk har et rekordstort overskud, men betaler kun fire procent i skat. Ekstremt absurd

Udforsk Ekstra Bladet+

Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: