Intet OL til Real Madrid-stjerne

James Rodriguez får ikke lov til at deltage i OL for Colombia, men er i stedet at finde til Copa América Centenario i USA

James Rodriguez får ikke lov til at deltage ved sommerens OL i Rio. Til gengæld skal han spille Copa América. (Foto: AP/Paul White)
James Rodriguez får ikke lov til at deltage ved sommerens OL i Rio. Til gengæld skal han spille Copa América. (Foto: AP/Paul White)

James Rodriguez er en af Colombias helt store profiler. Og Real Madrid-spilleren havde et ønske om at deltage i både Copa América og OL i fodbold i Brasilien, men det bliver ikke tilfældet.

- James havde en dialog med trænerne for landsholdet og de besluttede, at han skulle med til Copa América. Det er forståeligt. Det ville være meget svært at få ham med til begge turneringer, siger Ramon Jesurun, der er præsident for det colombianske fodboldforbund.

Sevilla vandt Europa League for tredje år i  Ennio Leanza/Keystone via AP) Europa League Vild vending: Klopps kæmpe kollaps

24-årige James har spillet 42 kampe for Colombia, siden han fik debut som 20-årig. Det har resulteret i 14 mål.

James Roqriguez har ikke haft nogen stor sæson i Real Madrid, hvor det kun er blevet til 26 kampe og syv ligamål for den offensive midtbanespiller. James har flere gange været rygtet væk fra klubben, men træner Zinedine Zidane har kaldt James for 'en vigtig spiller', selvom han ikke kan give garantier for et startplads til den stærke colombianer.

0 kommentarer
Vis kommentarer