Kåd Real-favorit ankommet til Madrid

Den spanske træner Rafael Benitez er ankommet til Madrid, hvor han ventes at blive afløser for Carlo Ancelotti hos Real

Torsdag takkede Rafael Benitez af i Napoli - nu er han i Madrid, hvor Real forventes at præsentere ham som ny træner meget snart. (Foto: AP/Cesare Abbate)
Torsdag takkede Rafael Benitez af i Napoli - nu er han i Madrid, hvor Real forventes at præsentere ham som ny træner meget snart. (Foto: AP/Cesare Abbate)

Rafael Benitez er det varmeste navn til at afløse Carlo Ancelotti som cheftræner i fodboldklubben Real Madrid, efter at italieneren blev fyret i sidste uge.

Rafael Benitez havde søndag sin sidste kamp i spidsen for italienske Napoli, og han er ankommet til Madrid.

- Jeg er entusiastisk og glad. Selvom der fortsat er ting, der skal diskuteres, siger den spanske træner ifølge Sky Sports.

Real Madrids vicepræsident er kommet til at afsløre, at Rafael Benitez kommer til klubben (Foto: AP) Spansk fodbold Real Madrid taler over sig: Her er vores nye træner

Rafael Benitez forventes inden for kort tid at blive præsenteret som Real Madrids kommende træner.

Han har tidligere været træner for klubbens B-hold.

Rafael Benitez skabte for alvor sit navn i Valencia, som han gjorde til spansk mester i både 2002 og 2004.

For Michael Krohn-Dehli er det en kæmpe drøm, der er gået i opfyldelse med skiftet til Seville. (Foto: Lars Poulsen) Spansk fodbold Krohn-Dehli: Glæder mig meget til Champions League

I 2004 gjorde han også Valencia til vinder af UEFA Cup'en, forløberen for Europa League, og samme år skiftede han til Liverpool.

Året efter vandt Liverpool Champions League-trofæet.

Efter seks år i Liverpool kom Benitez til Inter i en kort periode, og han var også manager i Chelsea, inden han for to år siden overtog Napoli.

7 kommentarer
Vis kommentarer