Kæmpe Barcelona-kollaps: Tre mål på syv minutter

FC Barcelona led et overraskende nederlag i den spanske liga trods pauseføring mod Levante

Lionel Messi græmmer sig efter Barcelonas overraskende nederlag i Levante. Foto: José Jordan/Ritzau Scanpix
Lionel Messi græmmer sig efter Barcelonas overraskende nederlag i Levante. Foto: José Jordan/Ritzau Scanpix
Følg Fodbold
Følg Udenlandsk fodbold
Følg Spansk fodbold

Med tre mål inden for syv minutter i anden halvleg leverede upåagtede Levante et resultatmæssigt chok i den bedste spanske fodboldrække.

Scoringerne vendte 0-1 til slutresultatet 3-1 mod mægtige Barcelona, der måtte snige sig hjem til Catalonien med et uventet nederlag,

Efter fem ligasejre på stribe var catalonierne ellers storfavoritter, men det var svært at se, da kampen gik i gang, for første halvleg viste ikke den store forskel på holdene.

Syv minutter før pausen gik det dog galt for Levante, da Nélson Semedo skaffede Barcelona et straffespark. Lionel Messi var stensikker fra 11-meter-pletten og bragte sig op på fem sæsonscoringer i Primera Division.

Det lignede opskriften på en klassisk pligtsejr til storklubben, men efter en times spil tog kampen en helt uventet drejning.

Levante indledte et amokløb på Barcelona-målet og satte tre bolde ind bag Marc-André ter Stegen i løbet af blot syv minutter.

Først bragte en fejlaflevering fra Gerard Pique gæsternes defensiv i uorden, og pludselig var Levante i overtal i Barcelonas straffesparksfelt. José Campaña udnyttede chancen og udlignede til 1-1.

Blot to minutter senere var der på ny åbent hus i Barcelonas bagkæde, da Borja Mayoral hamrede kuglen i mål fra 20 meter.

Og kort efter hensatte Nemanja Radoja stadion i ekstase og bragte Barcelona på kanten af knockout, da han øgede til 3-1 for det undertippede hjemmehold.

Messi troede, han havde reduceret kort efter, men efter videogennemsyn blev målet annulleret, og så var der ikke mere at komme efter for Barcelona.

Holdet fører rækken med 22 point efter 11 kampe, men kan miste førstepladsen til Real Madrid, der spiller senere lørdag.

Liverpool bliver ved: Reddet i tillægstiden

Danskerfest: Gav Bayern røvfuld

Råt for usødet: Så saftig bliver Bendtners bog

Brøndbys dilemma: Kan tvinge Kaiser ud

LIGE NU
Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.
LIGE NU

Mere fra Ekstra Bladet+

Den danske model er i fare, hvis ikke en masse tyk beton fjernes

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind