Kæmpe forsvarskoks kostede for Atletico

De er nærmeste konkurrenter til Real Madrid og FC Barcelona, og derfor krævede det sejr, hvis Atletico Madrid skulle følge trop med de to mandskabet i toppen af La Liga

Atletico Madrids Jse Gimenez var nærmest egenhændigt skyld i, at Atletico Madrid smed point i Deportivo. (Foto: AP/Alvaro Barrientos)
Atletico Madrids Jse Gimenez var nærmest egenhændigt skyld i, at Atletico Madrid smed point i Deportivo. (Foto: AP/Alvaro Barrientos)

Fredag aften var der topopgør i La Liga. Atletico Madrid var på besøg i det nordvestlige Spanien, hvor Deportivo La Coruna lagde græs til fredagskampen.

Og det var et selvsikkert mandskab, der kom på besøg. Et enkelt nederlag til Atletico Madrid i holdenes fem seneste indbyrdes opgør var nok til at give hovedstadsholdet favoritværdigheden.

Se også: Viasat sælger ud af tv-guldet

Deportivo har ellers startet sæsonen godt. En sjetteplads lå de på inden opgøret. Det kun tredje nederlag i sæsonen var dog på vej, da Tiago bragte gæsterne foran efter 35 minutter på et lækkert vristspark fra kanten af feltet.

Senere i 1. halvleg kunne det have stået 0-2, men Antoine Griezmann var uheldig og ramte stolpen, da han kom frem til en ripost på en afslutning fra Yannick Ferreira Carrasco.

Se også: Blev offer i transfer-drama: Nu får han ny Real Madrid-kontrakt

2. halvleg forløb ganske roligt indtil det 75. minut. Kort forinden havde Deportivo skiftet offensivt ind, og det gav pote.

En kæmpe forsvarsbrøler af Jose Giminez resulterede i, at Deportivos Luis Perez fik bolden, hvorefter han køligt rundede målmanden og en forsvarsspiller og køligt sparkede bolden i mål til 1-1.

Det blev det sidste actionprægede indhold i opgøret. Dermed forbliver Atletico Madrid på en tredjeplads i La Liga, mens Deportivo fortsat indtager en sjetteplads.

Se Jose Gimenez' store brøler og målene fra opgøret lige her:
 

1 kommentar
Vis kommentarer