Annonce:
Annonce:

Kæmpe hyldest: De bøjer sig i støvet for Braithwaite

Den danske landsholdsspiller Martin Braithwaite har virkelig vind i sejlene i Spanien

Martin Braithwaite har imponeret siden ankomsten til Espanyol, hvor han igen har fået nettet til at blafre. Foto: Jens Dresling/Ritzau Scanpix
Martin Braithwaite har imponeret siden ankomsten til Espanyol, hvor han igen har fået nettet til at blafre. Foto: Jens Dresling/Ritzau Scanpix
Annonce:
Følg Fodbold

- Den Martin Braithwaite, der blev skadet, er død.

Sådan sagde den danske landsholdsspiller i efteråret 2021 til TV 2 Sport. Dengang spillede han i FC Barcelona og var ved at arbejde sig tilbage efter en skade.

Siden var Braithwaite en del igennem i Barcelona, inden han i sommer skiftede til Espanyol.

Og det skifte, ja, det har virkelig gjort den danske landsholdsspiller godt.

Mediet Estadio Deportivo er så vild med danskerens præstationer, at den i en artikel peger på, at danskeren er i gang med sit andet liv.

Han var dømt ude efter tiden i FC Barcelona, hvor han til sidst blev buhet ud af egne fans, der ville af med Braithwaite, selv om danskeren havde sin kontrakt og passede sit arbejde.

Klubben kom af med ham, og siden er Braithwaite spil blevet bedre og bedre.

Danskeren står noteret for syv scoringer og en assist i 18 ligakampe i denne sæson, og han trækker uge efter uge overskrifter i Spanien, hvor man er imponeret og overrasket over Braithwaites succes.

Med 15 kampe tilbage af denne sæson peger Estadio Deportivo også på, at Martin Braithwaite efter alt at dømme slår sin målrekord fra La Liga.

Angriberen, 31 år, scorede ni gange i en enkelt sæson i La Liga for Leganes, og han har altså alle muligheder for at ende i et tocifret antal scoringer.

Med kontrakt frem til sommeren 2025 tyder meget også på, at Braithwaite på den lange bane bliver et vigtigt aktiv for Espanyol, der er nummer 12 i den bedste spanske række - dog kun fire point over nedrykningsstregen.

Braithwaite står noteret for 10 scoringer for Danmark i de 64 landskampe, han har spillet.

Den tidligere Esbjerg-træner Ove Pedersen sendte sine spillere ud i skoven for at lede efter fodbolde, fordi de var taget i byen uden tilladelse. Hør historien i ugens 'Sladderligaen' herunder eller i din podcast-app

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Inflation er den største ødelægger af almindelige menneskers økonomi
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Bagholdet

Annonce:
Annonce: