Annonce:
Annonce:

Kæmpe krig i 'El Clásico': Her håner stjernen udvist Madrid-anfører

Der blev skrevet et nyt kapitel i ordkrigen mellem Real Madrids anfører, Sergio Ramos, og Barcelonas Gerard Piqué i søndagens 'El Clásico', da de to stjerner indledte en hån af hinanden på banen

Annonce:
Følg Fodbold

De danner midterforsvar sammen på landsholdet. Men på klubplan er de rivaler af værste - eller bedste - skuffe, hvis man er til den slags.

Sergio Ramos som anfører for Real Madrid og Gerard Piqué som Barcelonas styrmand i forsvaret. De to har det med at svine hinanden til på og uden for banen. Det holdt de traditionen tro fast i under søndagens vidunderlige 'El Clásico', som blev vundet af Barcelona med 3-2 på Bernabéu.

Da Ramos fik direkte rødt kort for en voldsom tofodstackling mod Messi et kvarter før tid, brød rivalernes had til hinanden nok engang ud.

På vej ud af banen gik Piqué over og provokerede Ramos med bemærkninger og fagter af en slags. Ramos kvitterede med hånende klapsalver og en sær hilsen til Piqué.

Se den dramatiske episode her:

Annonce:

For lige inden Ramos forlod banen, pegede han op mod præsidentlogen, hvor Real Madrids præsident Florentino Perez og Barcelonas ditto Josep Maria Bartomeu sad.

Det gjorde Ramos, fordi Piqué tidligere har udtalt, at 'El Clasicos' altid afgøres - til madrilenernes fordel - oppe i præsidentlogen. Altså, Piqué har antydet, at Perez og resten af Madrid-lejren køber sig til sejrene fra baglokalerne.

Derfor hånede Ramos rivalen Piqué ved at klappe af den bemærkning og pege op på præsidentboksen.

De tre prikker
Efter Real Madrids kontroversielle sejr over Bayern München i Champions League, hvor de vandt med 4-2 efter flere offsidescoringer, var Piqué ude med en hån af Ramos og co.

Den lange Barcelona-forsvarer tweetede tre prikker, som en form opgivelse over Madrids mulige dommertække. Og så startede ordkrigen igen.

For Ramos udtalte senere følgende:

Annonce:

- Der er intet nyt i det, jeg er ikke overrasket (over Piqués reaktion, red.). Han burde se tilbage på den første kamp mod PSG og se, om han synes det samme om dommeren i den kamp, sagde Ramos ifølge goal.com.

Her afgør vanvittige Messi utroligt 'El Clásico':


Ramos var dog ikke færdig med at slå tilbage mod Piqué.

- Vi kender allerede til Piqués verden, hvor alt er et plot imod ham, sagde han videre.

Tidligere har Piqué udtalt, at han elsker at drille Real Madrid-spillerne, og at han altid håber, de taber. Så sover han bedre.

Barcelona vandt søndagens 'El Clásico' med 3-2. Efter to scoringer, én i overtiden, af Lionel Messi. Det var hans mål nummer 499 og 500 i Barcelona-trøjen.

Messi gør det igen: Banker Barça ind i guldkampen i magisk 'El Clásico'

Flere mål end Messi: Men Ronaldo var bedst for 10 år siden

Efter ny brandkamp: Eriksen igen i Barcelonas søgelys

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
En bonus på 300 mio. kr. for at handle el - virkelig!?
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Bagholdet

Annonce:
Annonce: