Kæmpe Real Madrid-blamage på Bernabeu

Leganés sejrede sensationelt 2-1 i Madrid og eliminerer Real fra Copa del Rey

Real Madrid er ikke uvant med at blamere sig i Copa del Rey.

Og onsdag føjede Leganés sig til listen over klubber, der har elimineret Real Madrid fra den spanske pokal.

Med en 1-0-sejr på udebane i det første af to pokalkvartfinaleopgør mod Leganés burde det være en forholdsvis simpel opgave for Real Madrid at snuppe semifinalepladsen i returopgøret.

Men hjemme på Bernabeu har holdet haft store problemer i denne sæson, og det havde de igen onsdag. Leganés vandt 2-1 og er videre på reglen om udebanemål.

Zinedine Zidane valgte at spare flere stamspillere som Cristiano Ronaldo, Gareth Bale, Toni Kroos, Marcelo, Luka Modric og Dani Carvajal, og det blev måske kostbart.

Real Madrid var på ingen måde overbevisende fra start, og selv om de var mest i boldbesiddelse, skabte Leganes lige så mange chancer.

Efter godt en halv time tog Javier Eraso chancen fra lang afstand, og han hamrede bolden op i målhjørnet. Et klassemål af Eraso.

Real Madrids manglende kreativitet gjorde det muligt for gæsterne at holde den overraskende føring til pausen, hvor mishagsytringer ledsagede de hvidblusede spillere til omklædningsrummet.

Stemningen på stadion blev hurtigt bedre, da nyligt tilbagevendte Karim Benzema flot udlignede efter en stikning fra Lucas Vázquez kort efter pausen.

Så skulle man tro, at der kom styr på det for hjemmeholdet, men trængslerne var slet ikke ovre.

Mindre end ti minutter senere missede Theo Hernández fuldstændig sin markering på et hjørnespark, så Gabriel let kunne heade gæsterne på 2-1.

Zinedine Zidane reagerede ved at sende Luka Modric og Dani Carvajal på banen, men lige lidt hjalp det. Real Madrid led et overraskende og pinligt pokalexit.

Med 19 point op til FC Barcelona i ligaen er Champions League sidste chance for succes for Real Madrid i sæsonen.

Det er fjerde sæson i træk, at Real Madrid ikke når finalen i pokalturneringen.

Vil smadre klubrekorden for dansker: 'Der er stor interesse for ham'

Uden Simon Kjær: Sevilla videre i pokalen

Verdensstjerne dømt for gruppevoldtægt: Nu skriver han ny kontrakt