Kæmpe skandale: Tidligere Real-spiller anholdt

Politiet i Spanien har anholdt en række spanske fodboldspillere, der er mistænkt for at have skabt en kriminel organisation dedikeret til matchfixing

Raul Bravo er kommet i problemer med myndighederne. Foto: Manu Fernandez/Ritzau Scanpix
Raul Bravo er kommet i problemer med myndighederne. Foto: Manu Fernandez/Ritzau Scanpix

Herhjemme undersøges det i øjeblikket, om der har været tale om matchfixing hos FC Roskilde, men i Spanien lader en langt større sag til at være sat i gang.

En række spanske medier, heriblandt El Pais, rapporterer i dag, at det spanske politi er rykket ud og har anholdt en række spillere, der optræder i enten den bedste eller næstbedste række i landet.

Alle de anholdte er mistænkt for at tilhøre en kriminel organisation, som har haft til formål at lave matchfixing.

Artiklen fortsætter under billedet..

Raul Bravo (tv.) er tidligere holdkammerat med blandt andet David Beckham (th.). Foto: Emilio Naranjo/Ritzau Scanpix
Raul Bravo (tv.) er tidligere holdkammerat med blandt andet David Beckham (th.). Foto: Emilio Naranjo/Ritzau Scanpix
 

Det er blandt andre den tidligere Real Madrid-spiller, Raúl Bravo, som er blevet anholdt, og han formodes at stå i spidsen for organisationen. Desuden er Borja Fernández fra Real Valladolid og Samuel Saiz, som er udlejet fra Leeds til Getafe, blandt de anholdte.

Også præsidenten fra Huesca er blevet anholdt, og politiet har være talstærkt til stede på Huescas hovedkvarter fra tidligt tirsdag morgen.

Raúl Bravo var ungdomsspiller i Real Madrid og spillede siden 77 kampe for Real Madrids førstehold mellem 2001 og 2007 og har siden spillet fire år i Olympiakos, hvor det blev til seks titler deriblandt tre mesterskaber. Ellers har han været i Leeds samt diverse spanske, belgiske og græske klubber inden karrierestoppet i 2016.

I alt blev det til 16 U-landskampe og 14 A-landskampe for Spanien, og han var blandt andet med til EM 2004, hvor han spillede samtlige minutter.

FC Roskildes midlertidigt indsatte træner, Peter Foldgast, med tropperne inden de sidste par kampe. Han afløste Christian Lønstrup. Foto: Lars Poulsen 1. division Dansk klubejer hudløst ærlig: Det er en lortesag

Christian Nørgaard skal forsøge at genstarte karrieren i Brentford. Foto: Jens Dresling Engelsk fodbold Så er det officielt: Brøndby-helt solgt

Roskilde-spillerne er blevet afkrævet oplysninger om deres spillekonti. Spillerforeningen mener ikke, at de skal udlevere informationen, da der ifølge direktør Mads Øland ikke er en sag. Foto: Lars Poulsen Dansk fodbold Ny tvist i dansk skandale: Kræver adgang til alle konti

14 kommentarer
Vis kommentarer