Kæmpe skuffelse for Wass og Valencia

Valencia tabte 1-0 til Eibar efter et mål i det sidste minut og falder derfor bagud i jagten på den Champions League-givende fjerdeplads i La Liga

Kevin Gameiro ærgrer sig i kampen mod Eibar. Foto: José Jordan/AFP/Ritzau Scanpix
Kevin Gameiro ærgrer sig i kampen mod Eibar. Foto: José Jordan/AFP/Ritzau Scanpix

FC Barcelona blev lørdag aften spanske mestre, men der er stadig tæt kamp om de øvrige pladser i La Liga, og især kampen om fjerdepladsen, som giver adgang til Champions League, er tæt, hvor Getafe, Sevilla og Valencia kæmper om den.

Søndag eftermiddag tabte Valencia dog et skridt i kampen om fjerdepladsen, da de med danske Daniel Wass på banen i 90 minutter tabte 0-1 til Eibar.

Efter en første halvleg, hvor Eibar havde været bedst, fik Valencia ellers lagt et godt pres i anden halvleg, hvor blandt Kevin Gameiro kom frem til et par chancer.

Valencias største chance kom Santi Mina til i de døende minutter, men angriberens afslutning gik lige forbi mål.

Efter Minas chance fik Eibar til gengæld lagt pres på Valencia i den anden ende, og det resulterede i det 93. minut også i en scoring.

Den stod Charles for med en kølig afslutning, efter bolden faldt tilfældigt ned for fødderne af ham i Valencia-feltet.

Der blev ikke scoret yderligere, og Eibar hentede altså alle tre point med en 1-0-sejr.

Valencia er tre point efter Getafe og Sevilla i tabellen, og nu kan de to hold senere søndag øge afstanden til seks point, da de har spillet en kamp færre end Valencia.

Emiliano Salas kiste bæres ud af kirken af familiemedlemmer og kollegaer i argentinske Progreso 16. februar. Foto: Natacha Pisarenko/AP/Ritzau Scanpix Premier League - 28. apr. 2019 - kl. 09:46 Politiet chokeret over billede af død fodboldspiller: Usmageligt!

Se også: Lettet Barcelona-træner: Vi var begyndt at få gummiben

Se også: Nu skuffelse for PSG-stjerner: Rødt kort og straffe-fiasko

Se også: Ronaldo runder utrolig milepæl

Dommertrioen eskorteres væk fra banen og ind i relativ sikkerhed. Foto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix Sport og Spil 'Skraldemanden' fra Vejle: Undskyld! Det er godt nok noget lort, jeg har lavet

- Når man spiller mod de store hold, er det fedt. Det er dem, jeg gerne vil måle mig med, så jeg skal vise, at jeg kan være på niveau med dem. Foto: Tariq Mikkel Khan Sport og Spil Hjemme hos Braithwaite: Folk forveksler selvtillid med arrogance

- Hvad vi lavede? Vi drillede John Sivebæk, fortæller Thomas Gravesen om sin indtog i Real Madrid i 2005. Foto: Ernst van Norde Sport og Spil Tøffe og Graver afslører: Sådan var den vilde tur til Madrid

0 kommentarer
Vis kommentarer