Kæmpe-transfer udskudt: Real hæver prisen på Cristiano

Cristiano Ronaldos skifte til Juventus er udskudt nogle dage. Portugiseren er flygtet til ferie-ø, mens Real Madrid spiller med musklerne og hæver prisen

De seneste dage er rygterne om Cristiano Ronaldos skifte fra Real Madrid til Juventus blevet mere og mere seriøse, og bookmakerne regner efterhånden skiftet for så sikkert, at det ikke længere er muligt at spille på portugiseren til at tørne ud for den italienske storklub efter sommerferien.

Lørdag har været nævnt som dagen, hvor skiftet bliver en realitet, og Ronaldo rammer da også forsiderne på lørdagens spanske og italienske sportsaviser.

Hos Gazzetta Dello Sport skaber hovedhistorien imidlertid en anelse usikkerhed.

- Ronaldo vil kun til Juve, men nu hæver Florentino prisen, lyder det med henvisning til Real Madrid-præsident Florentino Perez.

Real Madrid har ifølge avisen tilbage i januar aftalt, at Ronaldo kunne forlade klubben for 100 millioner euro - svarende til 745 millioner kroner.

- Men aftalen løb ud 15. juni. Vi har brug for mere end 100 millioner kroner, lyder det ifølge avisen nu fra Real Madrid-præsidenten.

Cristiano Ronaldos skifte trækker lidt ud. Foto: TATYANA MAKEYEVA / Ritzau Scanpix
Cristiano Ronaldos skifte trækker lidt ud. Foto: TATYANA MAKEYEVA / Ritzau Scanpix

Der tales om, at Real Madrid nu vil have 120 eller 130 millioner euro for Ronaldo, hvilket altså lige hæver prisen til mellem 894 og 968 millioner danske kroner.

Heldigvis for Juventus så skulle Cristiano Ronaldo have set sig varm på den italienske klub og ønsker sig kun til Torino-klubben.

Selvom The Sun melder om, at Manchester United håber på at blande sig i transferen stadig, så er det urealistisk ifølge Gazzettaen, da forholdet mellem Cristiano Ronaldo og José Mourinho ikke længere er så godt, som det var dengang, hvor de begge var i Real Madrid.

- Og Paris SG er heller ikke en mulighed på grund af sagerne om finansial fairplay, og hvis PSG ikke vil lade Neymar skifte væk, så er det vanskeligt for Real at sælge Ronaldo til Paris-klubben. Derfor taler alt for Juventus, skriver avisen.

Den store tv-krig: Pas på det ikke bliver fætter/kusine-agtigt

I øjeblikket arbejder Juventus ihærdigt på at skaffe pengene, der kan finansiere tilgangen af Cristiano Ronaldo. Man vil prøve at få solgt Sturaro til Premier League, men det vigtigste er at få solgt Gonzalo Higuain til Chelsea, hvor den tidligere Napoli-træner Maurizio Sarri formentlig snart tiltræder, og han kender Higuain fra deeres fælles tid her. Problemet er blot, at Chelsea endnu ikke har fået skubbet manager Antonio Conte videre.

Derfor kommer Ronaldo formentlig ikke til Juventus allerede lørdag, men først i næste uge.

- Lige nu ser det ud til, at de første dage i den kommende uge bliver afgørende, skriver avisen.

Gazzettaen peger på, at der allerede går meldinger om, at Ronaldo har gennemgået et lægetjek i Juventus, men det virker ifølge avisen ikke troværdigt.

Billeder af Cristiano Ronaldo viser da også, at han i disse dage er taget på ferie på græske Mykonos for at være bare lidt i fred sammen med kæresten Georgina Rodriguez og lille Cristiano Junior. Selvom Ronaldo har taget privatfly og helikopter, så har det dog ikke forhindret paparazzi-fotografer i at opsnuse stedet, hvor han holder til.

Foreløbig har Juventus blot bekræftet, at man 'overvejer forskellige muligheder på markedet', og det lader altså ikke til at blive lørdag, at Cristiano Ronaldo-skiftet bliver en realitet. Aktiemarkedet har dog allerede reageret positivt på rygterne, og Juventus' værdi er steget med halvanden milliard siden starten af ugen, hvilket er en stigning på 33 procent.

Cristiano Ronaldo er på vej til Juventus, men han ventes ikke længere præsenteret lørdag, for Real Madrid spiller med musklerne og hæver prisen. Foto: AP
Cristiano Ronaldo er på vej til Juventus, men han ventes ikke længere præsenteret lørdag, for Real Madrid spiller med musklerne og hæver prisen. Foto: AP

Bliver straffet igen og igen: Derfor smider Ronaldo trøjen alligevel

Undgå betting-fælder: Her er spillene, du IKKE må hoppe på

Kommer Ronaldo til Juventus ventes han at skulle spille sammen med kroatiske Mario Mandzukic, der skal have den rolle, som Karim Benzema har i Real Madrid, mens Gonzalo Higuain altså forsøges solgt. Hvad der skal ske med Paulo Dybala er uvist, men ifølge Tuttosport vil Liverpool forhøre sig på Dybala, hvis Ronaldo kommer til Juventus.

Ifølge Sky Italia så har Ronaldo forhørt sig hos sin tidligere boss i Real Madrid, Carlo Ancelotti, om hvordan det er at spille i Serie A, og svaret har været positivt. Ancelotti skal selv være træner for Napoli i den kommende sæson og kommer altså formentlig til at stå over for Ronaldo.

Og hvis nogen synes, at det er mange penge at smide mellem 745 og 968 millioner kroner efter en spiller, der fylder 34 år næste gang, så behøver de bare kigge på dels portugiserens mange mål, men også de økonomiske udregninger foretaget for Tuttosport. Her lyder det nemlig lørdag, at Ronaldo forgylder Juventus.

Et firma har regnet ud, at Cristiano Ronaldo vil øge omsætningen hos Juventus med intet mindre 596 millioner kroner om året, og så er det jo pludselig billigt at have Ronaldo gående, selvom han også skal have en løn på 223 millioner kroner frem til 2022, hvor han er 37 år.

Ifølge Tuttosport forventes det, at man mandag byder Emre Can velkommen på stadion efter skiftet på en fri transfer fra Liverpool, mens Cristiano Ronaldo så præsenteres tirsdag.

Og Ronaldo har angiveligt altid haft et særligt forhold til Juventus.

Tilbage i april scorede Ronaldo to gange i 3-0-sejren ude mod Juventus - deriblandt det helt utrolige saksespark og efterfølgende klappede selv Juventus-fansene af portugiseren.

- Det var et af mine bedste øjeblikke, da jeg modtog et helt stadions klapsalver. Det var en unik oplevelse. Jeg er meget begejstret og glad, for da jeg var barn kunne jeg godt lide Juventus og det faktum, at deres fans klappede, det rørte ved mit hjerte. Jeg vil gerne sige tak til alle de italienske fans, sagde Ronaldo dengang.

Nye afsløringer: Ronaldo mødtes med ny klub før VM

Messi smadrer Ronaldo med uhyrlig indtjening: Tjener 186.000 i minuttet

 

Tour-ekspert overrasker: Derfor skal du holde dig fra stjernesprintere

Seneste nyt

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste historier, så du altid får det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokale nyheder

Få nyheder fra dit nærområde, og hold dig opdateret på vejr, trafik og erhvervs-nyheder i dit nabolag.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant?? Gem artiklen til senere.

Men for en gruppe af danskere er julen svær