Kaka: Jeg er den sidste Ballon d'Or-vinder født på denne planet

Cristiano Ronaldo og Lionel Messi har de sidste mange år domineret verdensfodbolden, og nu får de store ord med på vejen af kollegaen Kaka

Ronaldo og Kaka fik nogle sæsoner sammen i Real Madrid, inden brasilianeren skiftede tilbage til AC Milan i 2013. (Foto: AP)
Ronaldo og Kaka fik nogle sæsoner sammen i Real Madrid, inden brasilianeren skiftede tilbage til AC Milan i 2013. (Foto: AP)

Det lyder måske vildt, men i øjeblikket er der kun fire aktive fodboldsspillere der har vundet Ballon d'Or.

Det siger altså noget om Cristiano Ronaldo og Lionel Messis dominans i verdensfodbolden.

De to offensivspillere har kæmpet om prisen i mange år, og siden 2008 er det en af dem, der er stået øverst på skamlen ved den årlige FIFA-galla.

En af de andre spillere, som stadig er aktiv og også har vundet Ballon d'Or, er brasilianske Kaka.

Den tidligere Real Madrid- og AC Milan-stjerne spiller nu for Orlando City er 33 år gammel, og i et interview med Marca ser han tilbage på sin tid på toppen.

- Det fylder mig med stolthed, at stå ved siden af disse spillere. Jeg er den sidste spillere til at have vundet trofæet før Messi og Ronaldo. Man kan sige, at jeg er den sidste spiller født på denne planet til at vinde Ballon d'Or, siger han rosende hentydende til at nutidens superstjerner stammer fra en anden planet.

Kaka har i sin tid vundet Champions League, Serie A og La Liga. Den sidste spiller der fortsat er aktiv med en Ballon d'Or-titel på cv'et er Ronaldinho.

Han har sågar to.