Kan ikke tolereres: - Respektløst

Ronald Koeman blev groft fornærmet af Getafe-spilleren Allan Nyom. Det siger Koeman efter 0-1-nederlaget

Nyom til højre optrådte respektløst, siger Koeman. Foto: Gabriel Bouys/Ritzau Scanpix
Nyom til højre optrådte respektløst, siger Koeman. Foto: Gabriel Bouys/Ritzau Scanpix

I øjeblikket efter slutfløjtet i lørdagens La Liga-opgør mellem Getafe og FC Barcelona blev de to holds cheftrænere fanget i en diskussion på sidelinjen.

Ifølge Barcelona-træner Ronald Koeman var han gentagne gange i løbet af kampen blevet fornærmet af en af Getafe-træner José Bordalas' spillere, og det ville Koeman have sin trænerkollega til at reagere på.

- Jeg fortalte Bordalas, at hans nummer 12 (Allan Nyom, red.) var respektløs, og at han sagde to eller tre meget grimme ting til mig, som jeg ikke vil gentage. Han fornærmede mig.

- Jeg sagde til Bordalas, at han bliver nødt til at tage en snak med sin spiller, for sådan en opførsel kan vi ikke tolerere i moderne fodbold, siger Ronald Koeman på et pressemøde.

Ronald Koeman og FC Barcelona tabte søndag med 0-1 ude til Getafe i La Liga. Foto: Gabriel Bouys/Ritzau Scanpix
Ronald Koeman og FC Barcelona tabte søndag med 0-1 ude til Getafe i La Liga. Foto: Gabriel Bouys/Ritzau Scanpix
 

Getafe-træneren, der undervejs i kampen sad på en bænk få meter væk fra Koeman, anfægter Koemans beskyldninger rettet mod spilleren fra Cameroun.

- Jeg er her for at tale om fodbold - ikke om kontroverser. Jeg har ikke snakket med Nyom, men det skal jeg nok gøre. Jeg kender ham godt, og jeg kan ikke forestille mig, at han har opført sig på den måde.

- Han har en stor vindervilje, men han er også en meget respektfuld person. Jeg tillader ikke dårlig opførsel fra mine spillere, men jeg har også min tvivl om, at Nyom skulle have fornærmet ham (Koeman, red.), siger Bordalas på et pressemøde.

Getafe vandt opgøret med 1-0.

Foto: Ina Fassbender/Ritzau Scanpix Italiensk fodbold Eriksens træner kontrollerer alt - selv sex

De to toptriatleter har fået royalt selskab ved sportsgalla i Herning. Foto: Sisse Stroyer/Ritzau Scanpix Anden sport Drama efter koma: - Jeg var jaloux på hende

Sejrene kommer også Danmark til gode på den lange bane. Foto: Toby Melville/Ritzau Scanpix Landsholdsfodbold Gyser næsten ovre: 1,8 procent fra drømmeland

Bendtners bog trækker også mange overskrifter i England. Foto: Linda Johansen Dansk fodbold Bendtner-lavinen ruller i England

Robert Platek fik SønderjyskE for et beløb i omegnen af 40 mio. kr. Sportsligt er sæsonen også startet fint med tre hjemmesejre over FCM, AaB og Brøndby. Foto: Frank Cilius/Ritzau Scanpix Sport og Spil Superligaen Indefra: Scorede Superligaklub for 40 mio. kr.

9 kommentarer
Vis kommentarer