Kan købe ind for to milliarder

Der er lagt op til de helt store handler i Real Madrid, der lader til at have en ordentlig portion penge at gøre godt med til sommer

Christian Eriksen er blandt de varme navne i Madrid. Foto: Ritzau Scanpix
Christian Eriksen er blandt de varme navne i Madrid. Foto: Ritzau Scanpix

I Real Madrid ser det ud til, at man kommer til at være meget aktive på transfermarkedet. Tidligere har det forlydt, at der var op mod 13 spillere på vej væk fra Real Madrid, og det giver selvsagt plads til nye spillere i truppen.

Alt i alt regner man nu med, at Real Madrid kan sælge spillere for omkring 1,5 milliarder kroner, som ser ud til at give dem et samlet budget til indkøb på 2,2 milliarder kroner. Det skriver den spanske sportsavis Marca.

Her er det spillere som Gareth Bale, Dani Ceballos, Marcos Llorente og Keylor Navas, som er på vej ud, mens man allerede har sikret sig underskriften fra Eder Militao og Rodrygo Goes.

Dertil har Real Madrid angiveligt planer om at hente Luka Jovic og Ferland Mendy til klubben, ligesom blandt andre danske Christian Eriksen har været nævnt som en spiller, der er i den spanske hovedstadsklubs søgelys.

De store planer for indkøb kan dog give dem problemer med Financial Fair Play, skriver førnævnte avis. Det er mulige overtrædelser, som har bragt både Manchester City og Paris Saint Germain i vanskeligheder.

Endelig peger avisen på, at Neymar er en spiller, som man aldrig skal afskrive til Real Madrid, men at den spanske storklub først vil sikre sig, at de har pengene, inden de sætter gang i processen mod at hente superstjernen.

Se også: Revolution i Real Madrid - vil sælge helt hold

Se også: Wass og Valencia i Champions League

Se også: Sisto på 'ekstrem diæt': Nu advarer ekspert

63 kommentarer
Vis kommentarer
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere