Kjærs træner har fået kræft

Sevilla-træner Joaquín Caparrós har fået konstateret leukæmi, sagde han efter søndagens sejr over Valladolid

Joaquín Caparrós er i gang med sin tredje omgang som cheftræner for Sevilla FC. Foto: Alberto Saiz/AP/Ritzau Scanpix
Joaquín Caparrós er i gang med sin tredje omgang som cheftræner for Sevilla FC. Foto: Alberto Saiz/AP/Ritzau Scanpix

Fodboldklubben Sevillas cheftræner, Joaquín Caparrós, har fået konstateret leukæmi.

Det fortalte træneren på en pressekonference ifølge Reuters, efter at hans hold søndag vandt 2-0 over Valladolid i den spanske liga, Primera Division.

Caparrós lader dog ikke den alvorlige sygdom frarøve ham muligheden for at udføre sit job.

- Alle ved, at Sevilla er i mit blod, men der har været et problem med mine hvide og røde blodlegemer, og jeg har fået at vide, at jeg har kronisk leukæmi, siger den 63-årige spanier.

- Det afholder mig ikke fra at passe mit job, og jeg lever et normalt liv fra dag til dag. Jeg modtager ikke behandling, så alle bør forholde sig roligt.

- Jeg vil gerne blive ved med at nyde mit arbejde, og jeg takker klubben for at give mig lov til at fortsætte. Jeg kommer ikke til at snakke mere om dette, afslutter Joaquín Caparrós.

Tredje omgang som Sevilla-træner
Spanieren er i gang med sin tredje omgang som Sevilla-træner, efter at han i marts erstattede den fyrede Pablo Machin og skiftede sin rolle som sportsdirektør ud med stillingen som cheftræner.

Fra april 2018 og frem til slutningen af sidste sæson var Caparrós midlertidig cheftræner i klubben, inden han blev sportsdirektør.

Hans første ansættelse i Sevilla var fra 2000 til 2005.

Joaquín Caparrós er ikke den første Sevilla-træner, der bliver ramt af en alvorlig sygdom. I november 2017 fik klubbens daværende cheftræner, Eduardo Berizzo, konstateret prostatakræft.

Simon Kjær startede på bænken for Sevilla i søndagens sejr over Valladolid og blev skiftet ind i det 86. minut.

Brede Mathias Moe og Tonny Brochmann stod overfor hinanden i kampen lørdag i norsk fodbold. Foto: Meek, Tore/NTB/Ritzau Scanpix Skandinavien Bindegalt: Scorer til 5-4 efter 101 minutter

Thomas Delaney forsøger at vriste bolden fra Serge Gnabry. Så godt som ingenting fungerede for Dortmund lørdag aften. Foto: Günter Schiffmann/AFP/Ritzau Scanpix Tysk fodbold Grotesk halvleg: Danskere ydmyget af Bayern

Tysk fodbold Vilde scener: Stjernen scorer sejrsmål i 99. minut

Jamie Carragher og Gary Neville på vej ud af stadion for at interviewe Ralph Hasenhüttl... Premier League Tv-vært efterladt af legender: - Mærkeligste nogensinde