Klar med ønskeseddel: Ancelotti vil hente trio i Real Madrid

Den kommende Bayern-manager Carlo Ancelotti agter ifølge Gazzetta dello Sport at hente tre centrale spillere fra Real Madrid, som han tidligere stod i spidsen for

Carlo Ancelotti drømmer angiveligt om store indkøb, når han træder til i Bayern München. (Foto: AP)
Carlo Ancelotti drømmer angiveligt om store indkøb, når han træder til i Bayern München. (Foto: AP)

Carlo Ancelotti er knapt blevet præsenteret som Bayern Münchens næste manager, før rygterne om, hvem han vil hente til klubben, tager til.

Først til sommer vil den succesfulde træner begynde i jobbet, men allerede nu har det store italienske medie La Gazzetta dello Sport sat navne på tre spillere, som den karismatiske boss ønsker under sine vinger i Sydtyskland.

Og der er ikke tale om marginalspillere fra sekundære klubber i lavere divisioner eller ukendte talenter, som endnu har det endelige gennembrud til gode. Trioen i tankerne er derimod allerede etablerede verdensstjerner.

Der er angiveligt tale om Gareth Bale, Luka Modric og Toni Kroos, hvis fællestræk er, at  Ancelotti havde fornøjelsen af at have dem alle på holdet i sin tid i spidsen for Real Madrid.

Rafael Benitez' dage som Real Madrid-manager er ifølge Marca talte. (Foto: AP) Spansk fodbold Rapport flænser Real Madrid-træner: Derfor ryger han snart

For Toni Kroos vil et skifte til Bayern endda betyde, at han vil vende retur til den klub, som han spillede for i otte år, inden turen gik til Spanien. Tilbage står spørgsmålet så, om de tre spillere vil til Bayern München.

Hos de tyske mestre bliver den nuværende træner Pep Guardiola i disse stunder sat i forbindelse med Manchester City. Han har allerede meldt sin afsked, når kontrakten udløber til sommer, hvorfor Bayern altså hurtigt fik en aftale i hus med Ancelotti.

Italieneren har tidligere i træner-karrieren været i klubber som Chelsea, Milan, Juventus og senest Real Madrid, som han altså angiveligt snart vil gå på rov hos.

Josep Guardiola har tre principper, der på engelsk alle starter med P (Foto: AP) Tysk fodbold Afslører Guardiola: Sådan er hans succes-opskrift

19 kommentarer
Vis kommentarer