Annonce:
Annonce:

Kølig chef om Wass-exit: - Intet problem at undvære ham

Celta Vigos sportsdirektør fastslår nu, at klubben slet ikke er interesseret i at forlænge med Daniel Wass

Ligesom Daniel Wass, var Andreas Bjelland også noget uforstående overfor, at Åge Hareide ikke ville have ham med til Rusland. Hør Ekstra Bladets analyse her.
Annonce:
Følg Fodbold

Daniel Wass forlader med al sandsynlighed Celta Vigo i løbet af sommeren, og spørgsmålet er bare, hvor karrieren fortsætter for den dygtige midtbanespiller, der lige nu kan nyde sommerferien uden et VM i kalenderen.

Det har tidligere været fremme, at Daniel Wass og Celta Vigo ikke kunne nå til enighed om en ny aftale, og hvis man skal tro klubbens sportsdirektør, Carlos Mourino, har Celta Vigo slet ingen intentioner om det længere.

Selv om danskeren, der har et år tilbage af sin kontrakt, har været en markant profil for klubben, er Celta Vigo klar til at sige farvel.

- Vi har besluttet ikke at forlænge med ham. Han er 29 år, så jeg vil ikke tilbyde ham en tre eller fire år lang kontrakt. Hvis han forlader os, vil det ikke forårsage et alvorligt problem. Vi har unge spillere med mere fremtid i sig.

Annonce:

- Hvis han bliver, er det godt, men hvis ikke klarer vi os, siger sportsdirektøren ifølge Valencia Eldesmarque.

Meldingen fremkalder formentlig ikke andet end et skævt smil hos Daniel Wass, der ikke har lagt skjul på, at en kontraktforlængelse med Celta Vigo ikke stod øverst på listen. Danskeren rygtes i disse dage kraftigt til Valencia.

Spansk sportsavis: Laudrup er Real Madrids plan B

Se billederne: Delaney i privatfly til Dortmund

Danmarks nye fodboldby: Her har kvinderne bukserne på

 

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Hvad er din pris, Mette?
Annonce:
Annonce:

... MEGA-GALLERI

Annonce:
Annonce: