Kold skulder fra Zidane: Håber han smutter snart

Gareth Bale var fravalgt til Real Madrid-test, fordi han er på vej til at blive solgt, siger Zinedine Zidane.

Foto: JAVIER BARBANCHO/Ritzau Scanpix
Foto: JAVIER BARBANCHO/Ritzau Scanpix

Den walisiske fodboldstjerne Gareth Bale er på vej væk fra storklubben Real Madrid, og et skifte ser ud til at nærme sig.

Waliseren var nemlig ikke en del af det Real Madrid-hold, der natten til søndag dansk tid tabte 1-3 til Bayern München i en testkamp i Houston, og det skyldes ifølge Real Madrid-træner Zinedine Zidane usikkerhed om Bales fremtid.

- Han var ikke en del af truppen, fordi vi arbejder på hans afgang. Det var derfor, han ikke spillede, siger Zidane ifølge AFP.

Falder alt i hak, er Bale fortid i en af de kommende dage, siger franskmanden.

- Vi må se, om det går igennem i morgen, og hvis det gør, er alt godt. For alles skyld håber jeg, at det sker snart, siger Zidane.

Det er seks år siden, at Gareth Bale skiftede til Real Madrid fra engelske Tottenham. Han har blandt andet været med til at vinde fire Champions League-titler med den spanske hovedstadsklub.

Belgiske Eden Hazard skal skabe begejstring på Bernabéu, når Real Madrid i den kommende sæson skal revanchere sig. Foto: Sergio Pérez/Ritzau Scanpix Sport og Spil Real Madrids vilde sommershopping: Dyreste nogensinde

Zidane kan dog ikke se, hvordan Bale kan være berettiget til en plads på storklubbens holdkort fremover, selv om Bale har kontrakt tre år endnu.

- Det er ikke noget personligt mod ham. Der kommer bare en tid, hvor tingene er ovre. Jeg har intet imod ham. Vi skal tage beslutninger og ændre ting, det er det eneste, der ligger bag, siger Zidane.

Den franske fodboldtræner vendte selv tilbage til Real Madrid i marts og er gået i gang med at genopbygge truppen efter en skuffende sæson.

Se også: Nu stikker det helt af - ti millioner om ugen!

Se også: Afsløret: Her er Neymars vilde salgspris

Christian Eriksen kan være på vej til 'den anden' Madrid-klub. Foto: Ritzau Scanpix Premier League - 20. jul. 2019 - kl. 18:17 Medie afslører: Nu forhandler han med storklub

Christian Eriksen kan juble over en stor lønforhøjelse, hvis han forlænger kontrakten med Tottenham. Foto: Ritzau Scanpix Tottenham - 20. jul. 2019 - kl. 13:26 Tottenhams vilde tilbud: Så meget vil de give Eriksen

56 kommentarer
Vis kommentarer
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere