Kollegaen målløs efter denne hilsen

Diego Costa er kendt for at være en bisse på banen, men søndag viste han sig fra sin sympatiske side

Diego Costa løfter kollegaen Torrecillas trøje. Foto: Ander Gillenea/Ritzau Scanpix
Diego Costa løfter kollegaen Torrecillas trøje. Foto: Ander Gillenea/Ritzau Scanpix

Man skal tilbage til 19. oktober 2019 for at finde Diego Costas sidste scoring, før han nettede i søndagens opgør mod Athletic fra Bilbao.

Derfor ville det være forståeligt, hvis den store angriber ville fejre målet på ekstraordinær vis, og det gjorde han da også.

Det var dog ikke ham selv, han hyldede, men i stedet sin kollega fra Atletico Madrids kvindehold, Virginia Torrecilla. Det skriver flere medier, blandt andre BBC.

Torrecilla fik i maj opereret en hjernesvulst, som viste sig at være godartet, væk. En operation, der efter eget udsagn gik fremragende, som hun siger i en video på sin Instagram-konto.

Og derfor løftede Costa altså hendes Atletico-trøje i vejret, da han udlignede til 1-1 i opgøret mod Athletic Club.

På Twitter takker Torrecilla Diego Costa for den rørende hilsen.

- Jeg har ingen ord... DU ER FANTASTISK! Tak fra mit hjerte, skriver hun i et opslag efterfulgt af billedet, som også kan ses øverst i artiklen.

Artiklen fortsætter under billedet ...

Atletico Madrid og Diego Costa svarede igen bare et minut efter Bilbaos føringsmål. Foto: Ander Gillenea/Ritzau Scanpix
Atletico Madrid og Diego Costa svarede igen bare et minut efter Bilbaos føringsmål. Foto: Ander Gillenea/Ritzau Scanpix

Tiltrængt retur
Foruden Costas forløsende scoring, var det et vigtigt udepoint, Atletico Madrid kunne høste i den uhyre tætte topstrid i den spanske La Liga.

Det bringer dem nemlig a point med Getafe og Real Sociedad, som ligger på den fjerde og sidste Champions League-plads, men som dog har en kamp i baghånden.

Skal 'Atleti' være en del af det mest fornemme selskab næste sæson, vil det kræve en solid slutspurt i den bedste spanske række, som i øjeblikket føres af FC Barcelona med 61 point. De har fem point ned til ærkerivalerne fra Real Madrid, som kan gøre distancen tre point kortere hjemme mod Eibar søndag.

Madrid-klubben kan selvfølgelig også 'nøjes' med at gå hele vejen i Champions League, som klubben stadig er en del af i denne sæson efter det dramatiske dobbeltopgør mod de forsvarende mestre fra Liverpool.

Rapport: Fodboldkamp kostede 41 dødsfald

Ligesom Diego Costa har Torrecilla været en fast del af det spanske landshold, hvor det er blevet til 63 kampe for den kvindelige Atletico-spiller. Costa har spillet 24 for mændene siden debuten i 2014.

Storsponsor med gavebod

Superstjerne dømt for røveri mod flyttemand

FCK-bødler hylder krigsforbryder