Kolossal nedtur for milliard-køb: Bekymringen er maksimal

FC Barcelona får slet ikke valuta for deres penge for tiden, så nu bliver der sat spørgsmålstegn ved Philippe Coutinhos fremtid i klubben

Vil Christian Eriksen passe ind på Barcelonas hold? Det mener flere af vores eksperter. Hør her hvorfor.

Der var tegning til det helt store, da Barcelona hentede Philippe Coutinho til klubben for en svimlende sum på over en milliard danske kroner.

Coutinho var mest set som afløseren for Andres Iniesta, som nu er smuttet til japansk fodbold, men den catalonske storklub får slet ikke valuta for pengene for tiden. El Mundo Deportivo, som følger klubben tæt, retter hård kritik mod hans spil, og anser ham som et problem for træner Ernesto Valverde.

Det stod klart efter et mislykket El Clasico, der endte uden vinder.

- Onsdag viste Valverde den maksimale støtte til klubbens dyreste nogensinde. 160 millioner euro tvinger ham til at gøre alt, hvad de kan for at genrejse ham, skriver avisen, som har tændt alarmlampen.

- Bekymringen er maksimal. Brasilianeren er gået fra dårlig til endnu værre.

Samtidig anfører man, at Coutinho ikke har den ønskede centrale rolle, men bliver gemt ude på venstrekanten.

Foto: Ritzau Scanpix
Foto: Ritzau Scanpix
 

Hos Marca, som ellers først og fremmest koncentrerer sig om Madrid, fortæller man, at Barcelona vil lytte til tilbud på den kreative spiller, men man vil ikke aktivt afsøge markedet for at få ham afsat.

Coutinho havde kæmpe succes i Liverpool, før han blev hentet til Barcelona, og skulle han søge væk, er Premier League oplagt.

Ifølge normalt velinformerede The Independent fortæller, at Chelsea, som nok kommer til at miste Eden Hazard til Real Madrid, har udset Countinho som en kapabel substitut. Også selvom klubben allerede har købt Christian Pulisic i Dortmund.

Det bliver dog ikke nemt at hente ham til, for mesterklubben vil gå langt for, at deres rekord-køb skal lykkes. Klub-præsidenten kommenterede situationen for nylig, da han blev spurgt, om klubben ville sælge.

-  Vi forventer os meget af ham, vi ønsker ikke at sælge ham, for han er en af ​​de gode spillere, vi vil have, har Josep Maria Bartomeu udtalt til radiostationen Cope.

Selv er Coutinho ikke så meddelsom om sin situation.

- Ingen ved, hvad der vil ske i fremtiden. Det eneste, jeg tænker på, er at arbejde hårdt, siger han ifølge BeIn Sports.

Det er kun et år, siden Coutinho kom til Barcelona, og i denne sæson har han været i kamp 33 gange med otte mål til følge.

Thibaut Courtois var ikke en populær mand i derbyet mod Atletico Madrid. Foto: Ritzau Scanpix Spansk fodbold Ikke kun i Brøndby: Real Madrid-stjerne overdænget med 'rotter'

Premier League Premier League-klub tordner mod fans: De er færdige!

FC København og FC Midtjylland skal udkæmpe guldduellen i foråret. Foto: Lars Poulsen Superligaen Stig Tøfting om FCK: 'Det vil være helt uacceptabelt'

Italien er Joachim Andersens legeplads. Foto: Tariq Mikkel Khan Sport og Spil Superløn og luksus-liv: Kom med hjem til Danmarks Serie A-styrmand

48 kommentarer
Vis kommentarer