Kovending: Nu vil Barcelona-stjerne væk

Javier Mascherano er netop blevet udnævnt som fjerde kaptajn i FC Barcelona, men nu er storprofilen på vej væk fra klubben

Javier Mascherano i selskab med Gerard Piqué og Lionel Messi. (Foto: AP)
Javier Mascherano i selskab med Gerard Piqué og Lionel Messi. (Foto: AP)

31-årige Javier Mascherano er en storprofil hos spanske FC Barcelona.

Her er han tidligere i karrieren blevet kåret som sæsonens bedste, mens der tidligere på ugen var fornem hæder til midtbanespilleren. Her blev det nemlig offentliggjort, at Mascherano er valgt som fjerde kaptajn forud for den kommende sæson.

Af samme grund virker et skifte væk fra klubben ikke videre sandsynligt. Nu tager situationen dog en dramatisk drejning.

Gustavo Mascardi, der arbejder tæt sammen med spillerens agenter Walter Tamer og Adrian Alejandro Barbini, er nemlig blevet bedt om at finde en ny klub til FC Barcelona-stjernen:

- I de seneste uger har jeg talt med Walter Tamer, der er en af spillerens agenter. De har bedt mig om at finde en stor italiensk klub, han kan skifte til i den kommende sæson. Årsagen er, at Javier vil slutte sin karriere af med at vinde et stort trofæ i Italien.

Handler ikke om penge
- Der er ingen problemer i FC Barcelona. Han har det godt der, og er blandt klubbens ledere, siger Gustavo Mascardi, der ligeledes afviser spørgsmålet om flere penge:

- Det her handler ikke om penge. Han har allerede afvist flere gode tilbud fra Premier League og Ligue 1, lyder det fra repræsentanten.

Fodbold - 4. aug. 2015 - kl. 15:20 TV: Her bliver Ronaldo afvist af damerne

Den nye klub i Italien kunne meget vel være Juventus, der er på jagt efter en erstatning for Sami Khedira, der har fået de to kommende måneder spoleret af en skade.

FC Barcelona har endnu ikke kommenteret på historien.

2 kommentarer
Vis kommentarer