Kræver 300 millioner: FIFA vil ikke blande sig Neymars krig mod Barcelona

Neymar får ikke hjælp af FIFA i sin anklage mod Barcelona for manglende bonus-udbetaling. I stedet må han nu vente på dommen fra de spanske domstole, hvor sagen også kører

Da Neymar skiftede fra Barcelona til franske PSG for en pris på 1,65 milliarder havde han penge til gode i den førstnævnte klub. Det havde han i forbindelse med den bonus, som Barcelona skulle betale ham, da han forlængede sin kontrakt tilbage i 2016.

Helt præcist skulle der være tale om, at Barcelona skylder den brasilianske stjernespiller godt 300 millioner kroner. Da de penge ikke er blevet overført, har Neymar klaget til FIFA, og der er nu kommet et svar fra det internationale fodboldforbund.

Men da sagen også er blevet taget op af de spanske domstole nu, så har FIFA valgt at afvise at gøre noget ved sagen. Det melder forbundet ud i en officiel meddelelse, skriver en række spanske medier, herunder Diario Sport.

- Efter at vi er blevet opmærksomme på, at sagen bliver bearbejdet af forskellige retslige instanser, så har FIFA informeret parterne om, at man ikke vil blande sig i sagen. Det sker på baggrund af, at FIFA's retspraksis siger, at man ikke længere kan undersøge sagen. Dermed er sagen lukket af formelle årsager, siger en talsperson fra FIFA.

Der er desuden også en sag fra Barcelonas side mod Neymar, som de anklager for at have brudt reglerne for sin kontrakt - og de ønsker, at han betaler den første halvdel af den omtalte kontrakt-bonus tilbage til klubben.

Neymars tid i Barcelona bliver overskygget af brasilianerens strid med sin gamle klub. Foto: AP
Neymars tid i Barcelona bliver overskygget af brasilianerens strid med sin gamle klub. Foto: AP
 

OB Uenighed i OB-toppen: Cheftræner underkendt af sportschefen
Premier League Efter CL-bommert: Conte med overraskende melding om Andreas Christensen
FC København har Superligaens klart tungeste lønbudget. Foto: Polfoto/ Jens Dresling. Sport og Spil Millionerne ruller: Så meget bruger din klub på spillere

6 kommentarer
Vis kommentarer