Krig i Barca: Rasende træner ville straffe Messi

Alle holder vejret i FC Barcelona, mens klubbens anførere forsøger at mægle

Klimaet i FC Barcelona er særdeles køligt (Foto: AP)
Klimaet i FC Barcelona er særdeles køligt (Foto: AP)

Forholdet mellem Lionel Messi og cheftræner Luis Enrique i Barcelona er iskoldt.

Argentineren udeblev fra træningen mandag, i følge de officielle meldinger fordi han led af et maveonde, men i virkeligheden var der nok snarere tale om, at Messi ville vise sin utilfredshed med træner Luis Enrique.

Messi kan ikke li' Enrique (Foto: AP) Spansk fodbold Barcelona-ballade: Iskold luft mellem Messi og chefen

Forholdet mellem stjernen og træneren er gradvist blevet dårligere igennem sæsonen, og kulminerede i weekenden da Messi - og Neymar - var blevet placeret på bænken til kampen mod Real Sociedad.

Argentineren forstår ikke Enriques dispositioner, spillet har ikke fungeret i klubben længe, og facaden er for alvor ved at krakelere hos storklubben.

Messis udeblivelse fra træningen mandag blev bestemt heller ikke vel modtaget af Enrique, som ville straffe Messi for sin manglende tilstedeværelse.

Ifølge den spanske avis Sport lykkedes det dog for klubbens tre anførere Xavi, Andres Iniesta og Sergio Busquets at tale deres træner fra en straf i håb om, at de kunne undgå at få smidt mere brænde på bålet.

Ballade i Barcelona: Sportsdirektør Zubizarreta (tv.) er fyret, træner Luis Enrique (th.) er også i fare for at få samme melding (Foto: AP) Spansk fodbold Barça-kaos: Derfor blev direktøren fyret

De mente ikke, at en straf var passende til en mand af Messis kaliber med henblik på klubbens fremtid, og det lykkedes dem altså at få Enrique på andre tanker.

Nu forsøger de tre så at agere mæglere, hvor de ifølge AS er mødtes med Messi for også at få ham til at slå koldt vand i blodet. Angiveligt skulle de have fortalt Messi, at det ikke kan betale sig at føre en krig med træneren, da Enriques dage i klubben alligevel snart er talt.

Historierne om et Messi-skifte væk fra Barcelona bliver ved at florere, hvor Chelsea fortsat bejler. Ifølge RAC1 har London-klubben taget kontakt til Messis far i håb om at få hans hjælp i jagten på den argentinske troldmand.

Der er er i dag ekstraordinært bestyrelsesmøde i Barcelona, hvor der givetvis er flere ting på bordet. Klubben skal finde en ny sportsdirektør efter fyrede Zubizarreta, Messi/Enrique-problematikken skal sikkert også berøres, ligesom klubbens fremtid, hvor det er blevet forbudt at handle i de næste to transfervinduer, også vil blive vendt.

Andoni Zubizarreta er færdig som sportsdirektør i Barcelona. (Foto: AP/Manu Fernandez) Spansk fodbold Barcelona fyrer legende som sportsdirektør

Der er nok at snakke om i Barcelona i disse dage. De mange fans af klubben holder vejret, og håber på en snarlig løsning, der kan få tingene til at falde til ro, så det igen kan handle om det, det burde handle om: Spillet på banen.

0 kommentarer
Vis kommentarer