Krohn-Dehli: Glæder mig meget til Champions League

Den danske landsholdsspiller er lykkelig for skiftet til den spanske topklub Sevilla

Det har været en offentlig hemmelighed i lang tid, men i dag blev det endelig officielt: Michael Krohn-Dehli skal tørne ud for spanske Sevilla i næste sæson.

Den danske landsholdsspiller skifter på en fri transfer fra Celta Vigo til den spanske storklub, hvor han har skrevet under på en kontrakt på to år med option på et år mere.

Og den 31-årige midtbanespiller er mere end tilfreds med sit skifte.

- Det har været på plads i et par måneder, så jeg har været helt rolig omkring det. Jeg har bare spillet fodbold og ikke koncentreret mig om alt andet. Men det et et stort skridt for mig at komme til en stor klub. Det må være et udtryk for, at jeg har gjort det godt de sidste sæsoner, siger han til Ekstra Bladet.

Spansk fodbold Officielt: Europa League-vinder henter Krohn-Dehli

Krohn-Dehli glæder sig især til at prøve kræfter med den fineste klubturnering. Sevilla kvalificerede sig nemlig til gruppespillet i Champions League med sejren over Dnipropetrovsk i Europa League-finalen sidste uge.

- De har vundet Europa League to år i træk, og det er et signal om, at det er en stor klub. Og så er det en stor drøm, der går i opfyldelse med Champions League. Det er en fantastisk bonus, siger han.

Kan I blandet jer i toppen af ligaen i Spanien?

- Real Madrid og Barcelona er de største, så det bliver svært. Men det er en udfordring, som jeg glæder mig til, siger landsholdsspilleren.

Krohn-Dehli bliver da også hyldet af flere spanske fodboldfans på det sociale medie Twitter.

- Stort tillykke til Monchi (red. sportsdirektør i Sevilla) med denne signing. Han er en fremragende teknisk fodboldspiller med en godt overblik og er en god oplægger

- For nogle år siden var jeg på stadion og så Real Madrid- Celta Vigo på Bernabéu. Jeg var helt betaget af både Modric og Krohn-Dehli, som begge debuterede for deres hold i kampen

- Spilleren, der har opsnappet bolden mest og som har løbet mest i ligaen. Han er fremragende!

7 kommentarer
Vis kommentarer