Krohn-Dehli: I Sevilla takket være Barca-træner

Den danske landsholdsspiller har meget at takke Luis Enrique for, der var hans træner i Celta Vigo

Michael Krohn-Dehli har forladt den nordspanske by Vigo til fordel for varme Andalusien og Sevilla forud for denne sæson.

Den danske landsholdsspiller har skrevet under på en to-årig kontrakt med den spanske storklub, og midtbanespilleren får officiel debut for sin nye klub, når Europa League-vinderne tørner sammen med sidste sæsons bedste Champions League-hold, FC Barcelona, i den europæiske storklub tirsdag aften.

For Michael Krohn-Dehli er det en kæmpe drøm, der er gået i opfyldelse med skiftet til Seville. (Foto: Lars Poulsen) Spansk fodbold - 1. jun. 2015 - kl. 13:46 Krohn-Dehli: Glæder mig meget til Champions League

Krohn-Dehli skal dermed tørne sammen med flere verdensklassespillere, men danskeren glæder sig måske mest til at stå over for sin tidligere træner i Celta Vigo, Luis Enrique, som den tidligere Brøndby-spiller rangerer højt i sin fodboldkarriere.

- Jeg spillede rigtigt godt under ham i Celta. Han er en fantastisk træner, og han var rigtig god at arbejde sammen med. Jeg kan kun sige gode ting om ham og hans tid i Celta. Fremragende træner og person, siger Krohn-Dehli til avisen AS og tilføjer:

- Det var hans beslutning at spille mig på midten af banen, og det er en af grundene til, at Sevilla den dag i dag har skrevet under med mig. Hvis han ikke havde taget den beslutning, havde jeg måske ikke endt her, siger han.

Spansk fodbold - 1. jun. 2015 - kl. 12:47 Officielt: Europa League-vinder henter Krohn-Dehli

Krohn-Dehli ser frem mod den store finale, og håber også på, at mange danskere vil heppe på ham og Sevilla, selvom han erkender, at der er mange, der holder med Barcelona i Danmark.

- For et lille land som Danmark er det stort at have en spiller i en storklub - det er danskerne stolte af. Og mange kender klubben på grund af Christian Poulsen. Jeg går dog stadig udfra, at mange vil heppe på Barcelona tirsdag aften, da det traditionelt er et hold, der har mange fans i Danmark. Jeg håber dog, at det kan ændres lidt, nu hvor jeg spiller i Sevilla, siger den danske landsholdsspiller.

Kampen mellem Sevilla og Barcelona spilles tirsdag aften i Georgiens hovedstad Tbilisi.

4 kommentarer
Vis kommentarer