Krohn-Dehli nærmer sig comeback i Sevilla

Danskeren er efter næsten et års skadespause på vej tilbage til grønsværen

Krohn-Dehli gør klare fremskridt. Foto: TV3 Sport
Krohn-Dehli gør klare fremskridt. Foto: TV3 Sport

Michael Krohn-Dehli nærmer sig et comeback i sin spanske klub, Sevilla, efter at have siddet ude i næsten et år. Danskerens knæ hoppede ud af led i Europa League-kampen mod Shakhtar Donetsk i april sidste år. Da han så småt var klar til at træne med igen i november, fik han en ny skade i knæet. Men nu er Sevilla-spilleren snart fit for fight igen.

-Jeg var til lægen i sidste uge, og jeg forventer at kunne træne med igen i slutningen af marts, siger Krohn-Dehli til TV3Sport.

Skadespausen har naturligvis været hård for den 33-årige dansker, der endnu ikke ved, om niveauet har båret præg af den lange periode uden fodbold.

- Nu koncentrerer jeg mig om at blive klar. Jeg har ikke brugt så lang tid - et helt år og to operationer - på at blive klar bare for at stoppe med at spille fodbold. Jeg vil spille igen. Jeg håber, at det bliver her i Sevilla, hvor jeg er glad for at være, men ellers må det blive et andet sted. Det må tiden vise, siger han.

Se også: Sort uheld efter alvorlig knæskade: Dansk veteran igen under kniven

Se også: Legender hylder Schmeichel: Han redder chefens job

En smuk symbolik på den gyldne periode, der grundlagde Ajax som danskerklub. Søren Lerby, Henning Jensen og Frank Arnesen lufter sæsonens pokaler i  1979. Polfoto Sport og Spil Derfor vælger Ajax danskere: Fra stjernestunder til forræderi og karrierestop

6 kommentarer
Vis kommentarer
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere