Krohn-Dehli og co. vandt drama

Sevilla og Malaga så begge rødt i en intens affære, hvor værterne sejrede med 2-1. Michael Krohn-Dehli fik det meste af kampen for Sevilla

Michael Krohn-Dehli og Sevilla vandt dramatisk forestilling: (Foto: Alloverpress)
Michael Krohn-Dehli og Sevilla vandt dramatisk forestilling: (Foto: Alloverpress)

Michael Krohn-Dehli startede på banen, da Sevilla lørdag havde besøg af Malaga. Her kunne værterne med sejr for en stund kravle op i top fem, og det blev tilfældet efter en dramatisk affære, hvor begge hold så rødt helt til sidst. Sevilla gav 85 minutter til Krohn-Dehli i sejren på 2-1.

Cristiano Ronaldo er på forsiden af magasinet GQ sammen med Alessandra Ambrosio - se billedet længere nede i teksten (Foto: AP) Spansk fodbold - 16. jan. 2016 - kl. 14:32 Cristiano Ronaldo poserer med topløs model

Kampen startede intenst - Dog uden de helt store højdepunkter. Rundet den halve time kom Michael Krohn-Dehli dog tæt på for Sevilla. Danskeren tæmmede bolden, og hamrede til den med stor kraft. Desværre for danskeren røg forsøget dog tæt over overliggeren. Kort efter var det dog Kevin Gameiro, der åbnede ballet. Sevilla-profilen fangede gæsternes keeper på mellemhånd, og chippede sig til 1-0.

2-0 blev det også før pausen, og igen var Gameiro på spil. Vitolo satte chancen i scene, der blev afsluttet på smuk vis af Kevin Gameiro. En scoring du kan se i videoen øverst.

Se også: Efter chok-dom: Barça-boss forsvarer ærkefjenden

I anden halvleg kom der mere gang i Malaga, der ellers ikke havde vist meget i de første 45 minutter. Med tyve minutter igen kom Charles tilfældigt til bolden, og med sin reducering til 2-1 skabte han liv for gæsterne. Et liv der blev tændt endnu mere, da Iborra i slutminutterne røg i bad med sit andet gule kort efter en klodset aktion.

Malaga ødelagde dog slutspurten for sig selv, da også gæsterne blev fanget af et rødt kort. Arthur Boka fik ligeledes sit andet gule kort, og dermed blev den helt store jagt afblæst, og Sevilla kunne juble over sejren på 2-1 i en kamp, hvor Michael Krohn-Dehli fik 85 minutter på banen.

Se også: TV: Storhold stormer videre med kanonmål

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere