Krohn-Dehli sænkede Barcelona

Michael Krohn-Dehli var i hopla, da han med et mål og et oplæg var arkitekten bag Sevillas 2-1-sejr over mægtige Barcelona

Michael Krohn-Dehli lykønskes af holdkammeraterne efter sin scoring til 1-0. (Foto: EFE)
Michael Krohn-Dehli lykønskes af holdkammeraterne efter sin scoring til 1-0. (Foto: EFE)

Danske Michael Krohn-Dehli er for alvor ved at finde melodien i Sevilla efter sommerens skifte fra Celta Vigo.

Det kunne hjemmepublikum på Ramón Sánchez Pizjuán i sandhed konstatere efter lørdagens 2-1-sejr over Barcelona.

Her spillede den elegante danske playmaker en hovedrolle med både scoring op oplæg i en kamp, hvor Sevilla havde gode perioder, men alligevel ikke slap helt uheldigt fra den.

Den bedste Sevilla-periode kom umiddelbart efter pausen, hvor Krohn-Dehli for alvor rørte på sig.

Knap syv minutter inde i anden halvleg satte Kevin Gameiro tempo på højre kant og lagde et fladt indlæg ind i målfeltet. Her fik det lov til at passere helt til bagerste stolpe, hvor en fremstormende Michael Krohn-Dehli bankede sit første Sevilla-mål ind i netmaskerne bag Claudio Bravo i Barcelona-målet.

Se også: Ronaldo risikerer værste måltørke i fem år

Så var der gang i Ramón Sánchez Pizjuán, og lydniveauet steg yderligere blot seks minutter senere. Igen med Krohn-Dehli i en hovedrolle.

For et følt indlæg fra danskerens højrepote endte lige i panden på Vicente Iborra, der fra klos hold headede den overraskende 2-0-føring hjem.

Ekstase i Sevilla, hvor Barcelona-træner Luis Enrique dikterede to indskiftninger. Ind kom Dani Alves og Sandro Ramirez, og så var der ellers Barca-pres over hele linjen.

Sevilla-keeper Sergio Rico måtte i de resterende godt 20 minutter vise hele repertoiret efter en række kvalificerede afslutninger fra blandt andre Neymar, der da også fik pyntet på resultatet.

Det skete, efter af Sandro sparkede bolden direkte ind på armen af Benoit Tremoulinas, så dommer Jesus Gil Manzano måtte pege på pletten. Og fodboldens største chance er lige guf for brasilianeren, der dog var millimeter fra at tabe tvekampen til en veloplagt Sergio Rico.

Se også: Skadesramt Messi savner allerede at spille

Keeperen havde dog heldet på sin side, da Luis Suárez med ti minutter igen serverede bolden for fødderne af Sandro, der i det lille målfelt ramte stolpen - og siden fik målmanden også afværget en afslutning fra Suárez, så Sevilla fik alle tre point.

Det er noget, der luner i den sydspanske by, der med tre tiltrængte point nu er oppe på otte point efter syv kampe.

Omvendt tabte Barcelona et skridt i den tætte top-kamp, hvor catalonierne indtager tredjepladsen à point med Celta Vigo og et enkelt efter Villarreal, der endda har en kamp i hånden.

Det har også Real Madrid, der et point efter kan stryge forbi efter søndagens storkamp mod bysbørnene fra Atlético.

53 kommentarer
Vis kommentarer